Algemene informatie

Welkom op de pagina van kinderdagverblijf Ducky Duck.
Hier kunt u alle informatie vinden over ons kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijf Ducky Duck biedt kwalitief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een gezellige en huiselijke omgeving.

Hier is de ideale plaats voor een kind om geheel verzorgd de wereld te verkennen, terwijl de ouders onbezorgd elders bezig kunnen zijn.

Onze belangrijkste doelstelling is opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving, waarbij centraal staat: warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat.

Kinderdagverblijf Ducky Duck stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de opvang. Wij werken altijd met gediplomeerd personeel en hebben jaarlijks een GGD-inspectie. Tevens hebben wij een oudercommissie waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina van de oudercommissie.

Uiteraard is ons kinderdagverblijf geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang.

Het LRK-nummer dat u ook voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag nodig heeft is:

1299 32 395 (let op: dit nummer is alleen voor het kinderdagverblijf)

Het kinderdagverblijf is 52 weken per jaar van 7:00 tot 19:00 uur open. De standaardcontracturen voor één dag is van 8:00 tot 18:00 uur. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen is dit natuurlijk mogelijk, dit is echter wel tegen een extra betaling.

 

 

Inschrijfformulier     Contactformulier