Sport BSO

Algemene informatie

Welkom op de pagina van onze buitenschoolse opvang de Duck SPORT. Hier kunt u alle informatie vinden over onze buitenschoolse opvang. 

Buitenschoolse opvang Duck SPORT biedt kwalitatief hoogwaardige opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. 

Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van opvang waarin de kinderen optimaal van hun vrije tijd kunnen genieten en zowel ongedwongen kunnen (samen)spelen als deelnemen aan sportieve actviteiten die worden aangeboden. Deze activiteiten zijn zeer divers en vinden plaats op de sport locatie van SV Zandvoort, maar kunnen ook op andere locaties plaatsvinden, zoals in de duinen of op het strand!

                                                 

Tijdens vakanties wordt er met thema's gewerkt waarbij activiteiten worden aangeboden die specifiek met het thema te maken hebben. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers proberen zoveel mogelijk mee te gaan in de belevingswereld van het kind en stemmen hier de thema's en activiteiten op af.

Kindercentrum Ducky Duck stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de opvang. Jaarlijks is er een GGD-inspectie en wij hebben een oudercommissie waarin zowel ouders van de buitenschoolse opvang als het kinderdagverblijf vertegenwoordigd zijn. Zie voor meer informatie hierover de pagina van de oudercommissie.

Bij de buitenschoolse opvang kunt u kiezen uit verschillende pakketten, zie hiervoor het kopje tarieven. Uiteraard is de buitenschoolse opvang de Duck Club geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

De buitenschoolse opvang is open als de scholen gesloten zijn. In vakanties zijn dit dus hele dagen van 8:00 tot 18:00 uur. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, het standaardpakket is naschoolse opvang inclusief vakantieopvang. Kindercentrum Ducky Duck is 52 weken per jaar open van 7.00 tot 19.00 uur.