BSO Bloemendaal

Bent u voor uw kind of kinderen op zoek naar een buitenschoolse opvang (BSO) in Bloemendaal of de omgeving daarvan? Dan bent u bij Kindercentrum Ducky Duck aan het juiste adres! Wij zijn een plezierige en veilige buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal. In onze BSO nabij Bloemendaal kunnen kinderen met de leeftijd van minstens 4 jaar en maximaal 12 jaar terecht. Wij bieden hen diverse activiteiten aan die allemaal leuk, uitdagend en sportief zijn. We zijn namelijk van mening dat sporten en spelen erg belangrijk is om als buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal aan te bieden. Dit omdat het helpt met de ontwikkeling van motorische, sportieve en sociale vaardigheden van uw kind. Bent u geïnteresseerd in onze BSO nabij Bloemendaal? Wij heten u en uw kinderen van harte welkom om eens langs te komen! U kunt dan direct zien of onze buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal in de smaak valt.

Diverse activiteiten bij onze buitenschoolse opvang (BSO) nabij Bloemendaal

Kindercentrum Ducky Duck vindt de kwaliteit van onze opvang erg belangrijk. Daarom werken we alleen met diplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij proberen zich zoveel als ze kunnen in te leven in de beleving van kinderen, om vervolgens thema’s en activiteiten daarop af te stemmen. We bieden kinderen diverse activiteiten aan met afwisselende thema’s. Zo kunnen we onze programma’s uitdagend en interessant voor alle kinderen houden. Uiteindelijk is ons doel om opvang te bieden waarin kinderen lekker kunnen genieten van hun vrije tijd en zorgeloos mee kunnen doen aan alle activiteiten die we organiseren.

We houden de kwaliteit van onze opvang ook hoog door middel van een jaarlijkse GGD-inspectie en een oudercommissie, waarin zowel ouders van de buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal als ouders van het kinderdagverblijf vertegenwoordigd zijn. Uiteraard is de BSO nabij Bloemendaal geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Over Kindercentrum Ducky Duck

In het gebouw van Kindercentrum Ducky Duck worden tussenschoolse en buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal gehuisvest, alsmede de Mariaschool en de Hannie Schaftschool. Als uw kind naar een van deze twee scholen gaat en tevens naar onze buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal doet hij of zij automatisch mee aan onze Sport BSO. Daar vallen activiteiten zoals gezamenlijk dansen en het spelen van bewegingsspelletjes onder. Daarmee kunnen kinderen hun motoriek ontdekken en ook verbeteren.

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal? Belt u dan eens naar 023-5730042, of stuur uw vraag per e-mail of middels het contactformulier op onze website. Wij zijn geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur. De prijzen die we hanteren kunt u inzien onder het kopje tarieven. U kunt u ook meteen aanmelden door middel van het inschrijfformulier op de website.