BSO Haarlem

Zoekt u een geschikte buitenschoolse opvang (BSO) in Haarlem voor uw kind(eren) tussen de 4 en 13 jaar? Kindercentrum Ducky Duck organiseert de tussenschoolse opvang en de BSO voor de Mariaschool en de Hannie Schaftschool in Zandvoort. Zit uw kind op één van deze scholen, dan is het erg makkelijk om uw kind bij ons naar de BSO te laten gaan. Zit uw kind op een andere school, maar zoekt u nog wel naar een prettige BSO waar uw kind leuke activiteiten aangeboden krijgt en ook met sport te maken krijgt? Dan kunt u ook bij ons op de BSO terecht vanuit Haarlem. Kindercentrum Ducky Duck staat met haar BSO ook open voor Haarlem en omgeving. Kom gerust eens op afspraak langs om te kijken of onze BSO nabij Haarlem u bevalt voor uw kind(eren), u en uw kind zijn van harte welkom!

Over Kindercentrum Ducky Duck

Ducky Duck is een kinderopvang die ook buitenschoolse opvang biedt aan kinderen die in de omgeving wonen. De BSO biedt veel ruimte voor speelmogelijkheden die tegemoet komen aan diverse behoeften van onder andere peuters, denk aan: rust en beweeglijkheid, openheid en beslotenheid. Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van opvang waarin de kinderen optimaal van hun vrije tijd kunnen genieten en zowel ongedwongen kunnen (samen)spelen als deelnemen aan sportieve activiteiten die worden aangeboden.

Aandacht voor sport & spel

De jongste generatie groeit in Nederland op met ontzettend veel technologiemogelijkheden in de directe omgeving. Uw kind van zo van jongs af aan al veel prikkels binnen, maar het is aan de omgeving om het kind warm te maken voor diverse activiteiten en bezigheden. U wilt waarschijnlijk ook niet dat uw kind het liefst met de iPad of tablet speelt in plaats van met actief te spelen. Sport en spel maken deel uit van een complete opvoeding. Het is meer dan alleen deelnemen, het is ook verzorgen, leiden, coachen en natuurlijk enthousiasmeren vanuit u als ouder en vanuit ons als BSO doen we ook graag een bijdrage.

Wij prikkelen de kinderen op de BSO nabij Haarlem graag om interesse te tonen en te hebben in sport, spel en beweging. Met de Sport BSO van Ducky Duck streven we ernaar om kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht, naast veelal communicatieve en sociale vaardigheden.

Inschrijven voor de BSO nabij Haarlem

De BSO nabij Haarlem is open als de scholen gesloten zijn. In vakanties zijn dit dus hele dagen van 8:00 tot 18:00 uur. Wanneer u interesse hebt in de BSO bij Ducky Duck, kunt u contact met ons opnemen en kiezen uit verschillende pakketten. Het standaardpakket omvat BSO inclusief vakantieopvang. Kindercentrum Ducky Duck is 52 weken per jaar open van 7.00 tot 19.00 uur. Wilt u gelijk uw kind inschrijven voor BSO vanuit Haarlem? Dan kan dat ook via onze website.