BSO in Heemstede

Zoekt u voor uw kind(eren) naar een plezierige en veilige buitenschoolse opvang (BSO) in Heemstede of omgeving? Dan kunt u ook terecht bij Kindercentrum Ducky Duck. Onze BSO voor kinderen van 4 t/m 12 jaar biedt het kind vele leuke en uitdagende (sport)activiteiten. We vinden sport en spel erg belangrijk om aan te bieden op de BSO, omdat dit de motoriek, sportiviteit en sociale vaardigheden van een kind ontzettend goed helpen ontwikkelen. Heeft u interesse in onze BSO nabij Heemstede? U en uw kind(eren) zijn van harte welkom om op afspraak eens bij onze BSO Duck SPORT te komen kijken of het bij ons bevalt!

De insteek van Ducky Duck BSO

Kindercentrum Ducky Duck stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de opvang. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers proberen zoveel mogelijk mee te gaan in de belevingswereld van het kind en stemmen hier de thema’s en activiteiten op af. Om onze programma’s uitdagend en interessant te houden voor ieder kind bieden we steeds activiteiten aan met wisselende thema’s. Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van opvang waarin de kinderen optimaal van hun vrije tijd kunnen genieten en zowel ongedwongen kunnen (samen)spelen als deelnemen aan sportieve activiteiten die worden aangeboden.

Jaarlijks is er een GGD-inspectie en wij hebben een oudercommissie waarin zowel ouders van de buitenschoolse opvang als het kinderdagverblijf vertegenwoordigd zijn. Zie voor meer informatie hierover de pagina van de oudercommissie.

Voor wie is Sport BSO?

Kindercentrum Ducky Duck organiseert de tussenschoolse en buitenschoolse opvang op de Mariaschool en de Hannie Schaftschool in Zandvoort. Zit uw kind op één van deze scholen en gaat hij of zij naar de buitenschoolse opvang bij ons? Dan krijgt uw kind automatisch te maken met onze Sport BSO. Onder sport op de BSO vallen activiteiten zoals samen dansen en bewegingsspelletjes spelen. Zo leren de kinderen hun motoriek ontdekken en verbeteren.

Neem contact op

Bij de buitenschoolse opvang kunt u kiezen uit verschillende pakketten, zie hiervoor het kopje tarieven. Uiteraard is de buitenschoolse opvang de Duck Club geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Onze BSO nabij Heemstede is geopend als de scholen gesloten zijn tot 19.00 uur. In de vakanties zijn we hele dagen open van 8.00 tot 18.00 uur. Uw kind direct inschrijven bij onze BSO is ook mogelijk via de website. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen!