Buitenschoolse opvang BSO Zandvoort

Op zoek naar een buitenschoolse opvang (BSO) in Zandvoort?

Zoekt u naar een buitenschoolse opvang (BSO) in Zandvoort of omgeving waar u uw kinderen kunt onderbrengen? Maak dan kennis met Kindercentrum Ducky Duck, dé buitenschoolse opvang te Zandvoort! Heeft u kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 12 jaar? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Onze buitenschoolse opvang te Zandvoort is een veilig en vertrouwde omgeving waar plezier centraal staat. Daartoe organiseren we altijd diverse activiteiten. Deze activiteiten zijn altijd leuk, uitdagend en sportief. Bij onze BSO te Zandvoort denken we namelijk dat sporten en spelen belangrijk is om aan te kunnen bieden. Het verbetert de motorische, sportieve en sociale vaardigheden van kinderen. Wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang in Zandvoort? Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen, of neem even contact met ons op!

Diverse activiteiten bij onze buitenschoolse opvang (BSO) nabij Bloemendaal

Bij Kindercentrum Ducky Duck hebben we de kwaliteit van onze opvang hoog in het vaandel staan. Om die kwaliteit te garanderen zijn al onze pedagogische medewerkers gediplomeerd. Door zich in te leven in de belevingswereld van het kind kunnen ze thema’s en activiteiten op gepaste wijze afstemmen. We bieden kinderen verschillende activiteiten aan, met thema’s die steeds afwisselen. Daarmee houden we alles uitdagend en interessant voor de kinderen. Wat we uiteindelijk willen is de kinderen een omgeving bieden waarin zij zorgeloos van hun vrije tijd kunnen genieten en lekker mee kunnen doen aan alle door ons georganiseerde activiteiten.

Verder wordt de kwaliteit van onze buitenschoolse opvang te Zandvoort ook hoog gehouden middels jaarlijkse GGD-inspecties en een oudercommissie. In die commissie zijn ouders van de BSO te Zandvoort en ouders van het kinderdagverblijf vertegenwoordigd. Natuurlijk is onze buitenschoolse opvang te Zandvoort ook geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Over Kindercentrum Ducky Duck? 

De buitenschoolse opvang te Zandvoort is gehuisvest in een gebouw waarin ook de tussenschoolse opvang, de Mariaschool en de Hannie Schaftschool gevestigd zijn. Gaat uw kind naar een van deze twee scholen? Dan doet hij of zij automatisch mee aan onze sport BSO. Daaronder vallen diverse activiteiten, met onder meer samen dansen en verschillende bewegingsspelletjes. Het doel daarvan is kinderen hun motoriek laten ontdekken en hen deze te laten verbeteren.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar onze buitenschoolse opvang in Zandvoort? Dan kunt u verder informeren door te bellen naar 023-5730042, of uw vraag te sturen via e-mail of door middel van het contactformulier op de website. Onze BSO in Zandvoort is geopend van 7.00 tot 19.00 uur. Het is ook mogelijk om u direct aan te melden met het inschrijfformulier op de website.

Contact opnemen