Buitenschoolse opvang Zandvoort
Welkom bij Ducky Duck

Buitenschoolse opvang de Duck Club & Duck Sport bieden kwalitatief hoogwaardige opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van opvang waarin de kinderen optimaal van hun vrije tijd kunnen genieten en zowel ongedwongen kunnen (samen)spelen als deelnemen aan activiteiten die worden aangeboden. Deze activiteiten zijn zeer divers en vinden vaak op de locatie plaats, maar kunnen vooral in vakanties ook op andere locaties plaatsvinden, zoals in de duinen of op het strand!

Tijdens vakanties wordt er met thema’s gewerkt waarbij activiteiten worden aangeboden die specifiek met het thema te maken hebben. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers proberen zoveel mogelijk mee te gaan in de belevingswereld van het kind en stemmen hier de thema’s en activiteiten op af.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

De buitenschoolse opvang is open als de scholen gesloten zijn. In vakanties zijn dit dus hele dagen. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, het standaardpakket is naschoolse opvang inclusief vakantieopvang. Kindercentrum Ducky Duck is 52 weken per jaar open van 7:00 tot 19:00 uur.

Uiteraard zijn beide buitenschoolse opvang locaties geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

LRK-nummer Duck Club                101657912

LRK-nummer Duck Sport              860123996

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.