Creche Zandvoort

Bent u op zoek naar een goede crèche in Zandvoort met jarenlange ervaring? Een fijne crèche waar uw kind of uw kinderen heerlijk met andere jongens en meisjes kan spelen? Zoek dan niet verder! U bent hiervoor bij Ducky Duck geheel aan het juiste adres. Wij zijn een hoogwaardige crèche in Zandvoort voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Hier komt uw zoon of dochter terecht een gezellige en thuisvoelende omgeving waar huiselijke sfeer hangt. Dé ideale plek waar hij of zij lekker zichzelf mag zijn en zichzelf mag gaan ontwikkelen. Onder onze begeleiding leert uw zoon of dochter de wereld kennen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is dat we uw kind graag opvang en begeleiding willen bieden in een veilige en vertrouwde omgeving. Hierbij staan regelmaat, warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling centraal. Want door regelmaat en warmte ontstaat er een structuur, door de focus te leggen op de persoonlijke en sociale ontwikkeling van uw kind leert hij of zij hoe het is om met anderen te zijn. Aspecten die je niet vroeg genoeg kunt bijbrengen!

    

Voordelen van onze crèche in Zandvoort

Besluit u uw kind bij onze crèche in Zandvoort te brengen? Dan geniet u allebei van veel voordelen. Wij werken bijvoorbeeld uitsluitend met ervaren personeel die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het creëren van een zo aangename omgeving voor de kinderen. Wij letten graag op de kleintjes; letterlijk én figuurlijk. Wij hanteren namelijk betaalbare prijzen. Bekijk gerust onze tarieven maar eens. Tevens zijn bij ons vrijwel alle vormen van kinderopvang beschikbaar. Dat is wel zo prettig! Tevens hanteren wij flexibele tijden, hierbij komen we graag tegemoet aan de drukbezette schema’s van de ouders van tegenwoordig. De crèche in Zandvoort van Ducky Duck is maar liefst 52 weken per jaar geopend van 07.00 uur in de ochtend tot maar liefst 19.00 uur in de avond! Voor één dag hanteren wij standaard contracturen van 08.00 uur in de ochtend tot 18.00 uur in de avond. Wilt u uw kind graag eerder komen brengen of juist later dan 18.00 uur komen halen? Dat kan! Dit is op aanvraag geen enkel probleem, er zijn dan wel extra kosten aan verbonden.

Heeft u interesse gekregen?

Heeft u interesse gekregen in de crèche in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind in dat geval heel graag! Wanneer u liever eerst wat meer informatie ontvang kunt u hiervoor onze website bekijken. Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid. Wilt u liever persoonlijk uw vragen aan ons stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen!

Contact opnemen