P1220350
IMG_1079
IMG-20170801-WA0008
KDV (4)
P1190399
previous arrow
next arrow

Dagopvang

Line-img

Welkom op de pagina van onze buitenschoolse opvang de Duck Club.
Hier kunt u alle informatie vinden over onze buitenschoolse opvang.

Buitenschoolse opvang de Duck Club biedt kwalitatief hoogwaardige opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Doelstelling

Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van opvang waarin de kinderen optimaal van hun vrije tijd kunnen genieten en zowel ongedwongen kunnen (samen)spelen als deelnemen aan actviteiten die worden aangeboden. Deze activiteiten zijn zeer divers en vinden vaak op de Duck Club plaats, maar kunnen vooral in vakanties ook op andere locaties plaatsvinden, zoals in de duinen of op het strand!

Vakanties

Tijdens vakanties wordt er met thema's gewerkt waarbij activiteiten worden aangeboden die specifiek met het thema te maken hebben. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers proberen zoveel mogelijk mee te gaan in de belevingswereld van het kind en stemmen hier de thema's en activiteiten op af.

Kindercentrum Ducky Duck stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de opvang. Jaarlijks is er een GGD-inspectie en wij hebben een oudercommissie waarin zowel ouders van de buitenschoolse opvang als het kinderdagverblijf vertegenwoordigd zijn. Zie voor meer informatie hierover de pagina van de oudercommissie.

Algemene informatie

Bij de buitenschoolse opvang kunt u kiezen uit verschillende pakketten. (zie Tarieven)

Uiteraard is de buitenschoolse opvang de Duck Club geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Ons LRK-nummer dat u ook nodig heeft bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag is:

1016 57 912 (let op: dit nummer is alleen voor de buitenschoolse opvang)

De buitenschoolse opvang is open als de scholen gesloten zijn. In vakanties zijn dit dus hele dagen. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, het standaardpakket is naschoolse opvang inclusief vakantieopvang. Kindercentrum Ducky Duck is 52 weken per jaar open van 7.00 tot 19.00.