Kinderdagverblijf Haarlem

Zoekt u een kinderdagverblijf in Haarlem met jarenlange ervaring? Een kinderdagverblijf waar uw kinderen heerlijk en vertrouwd kunnen spelen met andere jongens en meisjes? Ducky Duck is een hoogwaardig kinderdagverblijf nabij Haarlem voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Laat uw kind samen spelenderwijs ontdekken!

Kinderdagverblijf Haarlem – Ducky Duck

Het Kindercentrum Ducky Duck is als sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn. Wij bieden elk kind een gezellige en thuisvoelende omgeving waarin ze leuke activiteiten ondernemen en waarin ze leren omgaan met andere kinderen.

    

Voordelen van ons kinderdagverblijf

Een erg belangrijke doelstelling van kinderdagverblijf Ducky Duck in Zandvoort is dat we graag opvang en begeleiding aan de kinderen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

We bieden een plek waar veel te ontdekken en te doen is, maar ook te kijken en te dromen. Onze activiteiten en ons speelgoed stemmen we af op het jonge kind. Zo stimuleren we groei, motoriek, spraak, fantasie en vooral – plezier! Daarnaast mag u bij Ducky Duck rekenen op:

Interesse in kinderdagverblijf Haarlem?

Ons kinderdagverblijf nabij Haarlem in Zandvoort is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaard contacturen zijn van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen? Dan kan dat op aanvraag.

Heeft u interesse in ons kinderdagverblijf Ducky Duck? Het kinderdagverblijf biedt voor ieder kind van 0-4 jaar een veilige speelhaven. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook direct via het inschrijfformulier uw kind inschrijven bij ons kinderdagverblijf nabij Haarlem (Zandvoort). Uw kind is van harte welkom bij Ducky Duck!