Kinderdagverblijf Hoofddorp

Zoekt u naar een kinderdagverblijf in de burut van Hoofddorp met jarenlange ervaring? Een kinderdagverblijf waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes? Ducky Duck is een hoogwaardige kinderdagverblijf in de regio van Hoofddorp voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een leuke en vertrouwde omgeving.

Kinderdagverblijf Hoofddorp – Ducky Duck

Een erg belangrijke doelstelling van Ducky Duck in de buurt van Hoofddorp is dat we graag opvang en begeleiding aan de kinderen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

    

Voordelen kinderdagverblijf Hoofddorp – Ducky Duck

  • Flexibele tijden
  • Alle vormen van kinderopvang beschikbaar
  • Normale prijzen

Openingstijden

52 weken per jaar is het kinderdagverblijf van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen? Dat is altijd mogelijk op aanvraag.

Meer weten over kinderdagverblijf Hoofddorp – Ducky Duck?

Heeft u interesse in kinderdagverblijf Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over onze kinderdagverblijf in de regio van Hoofddorp, of een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan direct contact met ons op!