Kinderopvang in Hoofddorp:
Welkom bij Ducky Duck

Zoekt u naar een kinderopvang dichtbij Hoofddorp waar medewerkers rondlopen met jarenlange ervaring? Dan heten wij u van harte welkom bij Kindercentrum Ducky Duck! Wij zijn een hoogwaardig kinderdagverblijf gevestigd in Zandvoort, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in een leuke en vertrouwde omgeving. Ook kinderen van 0 tot 4 jaar uit regio Hoofddorp zijn bij ons welkom.

Rondleiding

Kinderopvang nabij Hoofddorp bij Ducky Duck

Wilt u graag kennismaken met Kindercentrum Ducky Duck? Lees de voordelen en kom meer te weten over onze kinderopvang nabij Hoofddorp.

  • Wij komen graag tegemoet aan uw tijden middels onze flexibiliteit;
  • U kunt diverse vormen van kinderopvang afnemen;
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk: wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk de tarieven op onze website;
  • Uw zoon of dochter komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt.

Bent u geïnteresseerd in een rondleiding? Neem dan gelijk contact met ons op, dan maken we een afspraak. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over ons kinderdagverblijf of uw vragen beantwoord zien worden? Neem dan ook contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar via 023 – 573 0042.

Vertrouwde en veilige omgeving

Wij vinden het belangrijk dat we opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke ontwikkeling, sociale ontwikkeling en regelmaat centraal. Op onze opvang zijn 16 gediplomeerde medewerkers aan het werk en tevens hebben wij een jaarlijkse GGD-inspectie. Bovendien hebben we een oudercommissie die de belangen van de ouders vertegenwoordigen. Verder is ons kinderdagverblijf geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang (LRK).

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Ruime openingstijden

Het hele jaar door is onze kinderopvang nabij Hoofddorp geopend. We hanteren ruime openingstijden, elke week van het jaar is ons kinderdagverblijf in Zandvoort geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Onze standaard contracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00 uur. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen? Dat is altijd mogelijk op aanvraag.

Plan een rondleiding

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Kom kennismaken!

Wilt u uw kind aanmelden voor onze kinderopvang nabij Hoofddorp? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding en kennismaking. Bij de rondleiding laten we u de opvang zien en vertellen we u alles wat u wilt weten. Gelieve eerst meer informatie ontvangen of een belangrijke vraag stellen aan een medewerker? Neem dan gerust contact met ons op, u mag ons bellen via 023 – 573 0042 of stuur een e-mail naar info@duckyduck.nl.

✔️ Voor kinderen van welke leeftijd is kinderopvang Ducky Duck geschikt?

Kinderopvang Ducky Duck is een kinderopvang voor jongens en meisjes van 0 tot 4 jaar oud. Wij bieden een gezellige en fijne omgeving waar uw kind alle ruimte heeft om zich verder te ontwikkelen. Ook bieden we een buitenschoolse opvang aan.

⌚ Wat zijn de openingstijden van kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck in Zandvoort is 52 weken per jaar open van 08:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. In overleg kunnen we deze tijden voor u aanpassen naar 07:00-19:00 uur.

🦆 Waarom moet ik kiezen voor kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck biedt een vertrouwde en huiselijke omgeving voor uw kind aan. De ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom bieden we uw kind de ruimte en activiteiten om zich verder te ontwikkelen.

 

Bekijk onze foto’s, of neem contact op voor een rondleiding.

Rondleiding planning