Kinderdagverblijf Noord Holland

Zoekt u een kinderdagverblijf in Haarlem met jarenlange ervaring? Een kinderdagverblijf waar uw kinderen heerlijk en vertrouwd kunnen spelen met andere kinderen? Ducky Duck is een hoogwaardig kinderdagverblijf in Noord-Holland voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Laat uw kind samen met ons en andere kindjes spelenderwijs de wereld ontdekken in een veilige en vertrouwde omgeving! Hierbij staan warmte, sociale en persoonlijke ontwikkeling en regelmaat centraal. Ducky Duck is een hoogwaardige kinderopvang in Noord-Holland die een gezellige en thuisvoelende omgeving biedt voor uw kind.

Waarom kiezen voor Ducky Duck?

De gediplomeerde pedagogisch medewerkers van Kindercentrum Ducky Duck proberen de kinderen iedere dag een leuk vullend programma te bieden en ze regelmaat aan te leren. Wij dragen bij aan de opvoeding van uw kind en dit doen met heel veel liefde voor ons werk en de kinderen op het kinderdagverblijf. U kunt uw kind(eren) bij ons op zeer flexibele tijden halen en brengen, alle vormen van kinderopvang zijn mogelijk, waardoor meerdere kinderen bij ons onderbrengen goed mogelijk is en we hanteren normale, betaalbare prijzen voor ons kinderdagverblijf.

Over het kindercentrum

Het Kindercentrum Ducky Duck is als sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn.

Wanneer kan mijn kind bij het kinderdagverblijf terecht?

Uw kind kan elke doordeweekse dag tussen 7.00 en 19.00 uur bij ons verblijven op het kinderdagverblijf in Noord-Holland. Kinderdagverblijf Ducky Duck is 52 weken per jaar geopend en een dag is standaard van 08.00 tot 18.00 uur. Wilt u uw kind buiten deze standaardcontacturen bij ons brengen of later ophalen? Dan is dit zeker mogelijk in overleg.

Als u wilt weten wanneer u kind bij ons terecht kan (i.v.m. drukte) dan kunt u het beste even contact met ons opnemen en uiteraard het inschrijfformulier op de website invullen. Wij zullen na ontvangst van uw inschrijfformulier ook altijd even contact met u opnemen als we plek hebben. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, we vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf en u bent op afspraak ook van harte welkom om een kijkje bij ons te kunnen nemen.