Kinderdagverblijf Overveen

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Overveen met jarenlange ervaring? Een kinderdagverblijf waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes? Ducky Duck is een hoogwaardige kinderdagverblijf in Overveen voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een gezellige en thuisvoelende omgeving.

Kinderdagverblijf Overveen – Ducky Duck

Wij van Ducky Duck in Overveen vinden het erg belangrijk dat we opvang en begeleiding aan de kinderen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Warmte, regelmaat, persoonlijke- en sociale ontwikkeling staan hier centraal.

    

De voordelen van ons kinderdagverblijf

  • Flexibele tijden
  • Alle vormen van kinderopvang beschikbaar
  • Normale prijzen

52 weken per jaar is het kinderdagverblijf in Overveen van 07.00 tot 19.00 geopend. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00. Zou u uw kind eerder willen komen brengen of later willen komen halen? Dan kan dat altijd geregeld worden op aanvraag.

Interesse in kinderdagverblijf Overveen?

Heeft u interesse in kinderdagverblijf Ducky Duck? Een vrijblijvende afspraak met ons maken? Of graag nog wat meer informatie over onze kinderdagverblijf in Overveen? Neem dan gerust eens contact met ons op.