Kinderdagverblijf Zandvoort:
Welkom bij Ducky Duck

Bent u op zoek naar een professioneel kinderdagverblijf in Zandvoort die beschikt over jarenlange ervaring? Eentje waar u uw kind heerlijk kunt laten spelen met leeftijdsgenootjes? Zoek dan niet verder! In dat geval zijn zowel u als uw kind van harte welkom bij Ducky Duck!

Plan een rondleiding

Hoogwaardig kinderdagverblijf in Zandvoort

Wij zijn uw hoogwaardige kinderdagverblijf waar kinderen tussen de 0 en de 4 jaar oud altijd mogen komen. Bij ons komt uw zoon of dochter terecht in een omgeving die niet alleen heel erg gezellig is, maar bovenal vertrouwd. Hier hangt een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

De perfecte plek voor uw zoon of dochter om zichzelf te zijn, en zichzelf te ontwikkelen.

Jouw kind mag onder onze begeleiding de wereld verkennen! U als ouders kunt hierbij onbezorgd elders zijn.

Vertrouwde, veilige omgeving

Bij ons kinderdagverblijf in Zandvoort hebben wij voor onszelf een belangrijke doelstelling gesteld:

Wij willen voor uw kind een opvang bieden waar hij of zij terecht komt in een vertrouwde en veilige omgeving en waarbij we de meest optimale begeleiding geven.

Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal. Dag in dag uit werken wij hard om deze doelstelling te behalen. Want daar plukt uw kindje de vruchten van.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Deskundig personeel & jaarlijkse GGD inspectie

Naast onze doelstelling stellen wij meer hoge eisen aan onze opvang. Zo werken wij uitsluitend met gediplomeerd personeel en hebben wij jaarlijks een GGD-inspectie. Tevens hebben wij een oudercommissie waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn.

Plan een rondleiding

Iedere week van het jaar geopend

Ons kinderdagverblijf is 52 weken per jaar open vanaf zeven uur in de ochtend tot zeven uur in de avond, hiermee komen we tegemoet aan u! Voor één dag zijn onze standaardcontracturen van 8 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds.

Wilt u uw kind liever eerder komen brengen of later komen halen? Dat kan altijd op aanvraag, uiteraard wel tegen extra betaling.

Contact opnemen

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Voordelen ons kinderdagverblijf in Zandvoort

Bij ons kinderdagverblijf geniet u als ouder, maar ook uw kind van vele voordelen. Bent u hier benieuwd naar? Bekijk onderstaand rijtje eens;

  • Wij komen graag tegemoet aan uw tijden middels onze flexibiliteit
  • U kunt diverse vormen van kinderopvang afnemen
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk; wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk onze tarieven
  • Uw zoon of dochter komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt

Komt u kijken bij ons kinderdagverblijf?

Heeft u interesse gekregen in het kinderdagverblijf in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind graag tijdens een rondleiding.

Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Kijk dan gerust op onze website. Wilt u liever persoonlijk alvast enkele vragen stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen!

✔️ Voor welke leeftijd is kinderdagverblijf Ducky Duck geschikt?

Bij Ducky Duck zijn kinderen van de leeftijd 0 tot 4 jaar van harte welkom. Daarnaast hebben wij ook een buitenschoolse opvang. Bij ons kinderdagverblijf bieden wij een veilige omgeving waar uw kind de ruimte krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen. Hiervoor bieden wij leuke activiteiten.

⌚ Wat zijn de openingstijden van kinderdagverblijf Ducky Duck?

Ons kinderdagverblijf in Zandvoort is 52 weken per jaar open. Onze dagelijkse openingstijden zijn van 8:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. In overleg met u kunnen wij deze tijden verruimen naar 7:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds.

🦆 Kan ik een rondleiding krijgen bij kinderdagverblijf Ducky Duck?

Dat kan zeker! Wij geven u graag een rondleiding door ons kinderdagverblijf. Zo kunt u zelf zien hoe het bij ons is ingericht en hoe wij met de kinderen werken. Neem gelijk contact op voor een afspraak.

🦆 Wat voor kinderdagverblijf is Ducky Duck?

Wij zijn een kinderopvang en peuterspeelzaal in Zandvoort. Bij ons zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. Bij ons kan uw kind heerlijk spelen met leeftijdsgenootjes. Bij ons is het belangrijk dat wij niet alleen een gezellige, maar ook een vertrouwde omgeving bieden. Wij zorgen altijd voor een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.