Kinderdagverblijf Zandvoort

Bent u op zoek naar een professioneel kinderdagverblijf in Zandvoort die beschikt over jarenlange ervaring? Eentje waar u uw kind heerlijk kunt laten spelen met leeftijdsgenootjes? Zoek dan niet verder! In dat geval zijn zowel u als uw kind van harte welkom bij Ducky Duck!

Hoogwaardig kinderdagverblijf in Zandvoort

Wij zijn uw hoogwaardige kinderdagverblijf waar kinderen tussen de 0 en de 4 jaar oud altijd mogen komen. Bij ons komt uw zoon of dochter terecht in een omgeving die niet alleen heel erg gezellig is, maar bovenal vertrouwd. Hier hangt een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

De perfecte plek voor uw zoon of dochter om zichzelf te zijn, en zichzelf te ontwikkelen.

Jouw kind mag onder onze begeleiding de wereld verkennen! U als ouders kunt hierbij onbezorgd elders zijn.

Baby in babybox op het kinderdagverblijf in Zandvoort    Meisje aan het knutselen op het kinderdagverblijf in Zandvoort

Vertrouwde, veilige omgeving

Bij ons kinderdagverblijf in Zandvoort hebben wij voor onszelf een belangrijke doelstelling gesteld:

Wij willen voor uw kind een opvang bieden waar hij of zij terecht komt in een vertrouwde en veilige omgeving en waarbij we de meest optimale begeleiding geven.

Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal. Dag in dag uit werken wij hard om deze doelstelling te behalen. Want daar plukt uw kindje de vruchten van.

Deskundig personeel & jaarlijkse GGD inspectie

Naast onze doelstelling stellen wij meer hoge eisen aan onze opvang. Zo werken wij uitsluitend met gediplomeerd personeel en hebben wij jaarlijks een GGD-inspectie. Tevens hebben wij een oudercommissie waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn.

Iedere week van het jaar geopend

Ons kinderdagverblijf is 52 weken per jaar open vanaf zeven uur in de ochtend tot zeven uur in de avond, hiermee komen we tegemoet aan u! Voor één dag zijn onze standaardcontracturen van 8 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds.

Wilt u uw kind liever eerder komen brengen of later komen halen? Dat kan altijd op aanvraag, uiteraard wel tegen extra betaling.
Plan een rondleiding
kinderen aan het spelen in de speelhoek

Voordelen ons kinderdagverblijf in Zandvoort

Bij ons kinderdagverblijf geniet u als ouder, maar ook uw kind van vele voordelen. Bent u hier benieuwd naar? Bekijk onderstaand rijtje eens;

  • Wij komen graag tegemoet aan uw tijden middels onze flexibiliteit
  • U kunt diverse vormen van kinderopvang afnemen
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk; wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk onze tarieven
  • Uw zoon of dochter komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt

Komt u kijken bij ons kinderdagverblijf?

Heeft u interesse gekregen in het kinderdagverblijf in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind graag tijdens een rondleiding.

Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Kijk dan gerust op onze website. Wilt u liever persoonlijk alvast enkele vragen stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen!

Contact opnemen