Kinderopvang Bloemendaal

Kinderopvang in omgeving Bloemendaal

Op zoek naar een kinderopvang in Bloemendaal en omgeving, zodat u onbezorgd aan het werk kan gaan? Wij begrijpen als de beste dat u uw kind(eren) alleen naar een opvang brengt waar u een fijn gevoel bij heeft. Denk hierbij niet alleen aan een plek waar uw kind heerlijk kan spelen met andere jongens en meisjes, maar ook aan een veilige plek waar hij of zij zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen. In een zeer warme, gezellige en vertrouwde omgeving. Schrijf uw kind(eren) in bij onze dagopvang of maak een afspraak voor een rondleiding bij onze peuteropvang. We maken graag kennis.

Belang van een prettige kinderopvang in Bloemendaal

Kinderopvang is van groot belang voor u als ouder, ook in Bloemendaal. Dankzij ons kinderdagverblijf in Bloemendaal kunt u naar het werk, studeren of andere dingen doen, terwijl u weet dat uw kind in goede handen is op de opvang. Niet alleen voor u als ouder, maar ook voor uw kinderen is een prettige kinderopvang van groot belang. Niet alleen omdat uw kinderen er met andere kinderen spelen, maar ook omdat ze zich ontwikkelen in een warme en vertrouwde omgeving die daar voor bedoeld is. Een omgeving in de vorm van een veilige plek en een vaste groep, met een duidelijk dagritme. Op deze manier bereiden we de kinderen voor op de basisschool.

Hoogwaardige kinderopvang tussen 0-4 jaar

Wij bieden hoogwaardige kinderopvang voor kinderen tussen de 0 een 4 jaar oud. Wist u dat we het van groot belang vinden dat uw kinderen in een omgeving kunnen spelen en leren die veel vrijheid biedt? Om die reden bepalen de kinderen op ons kinderdagverblijf zelf waar ze mee spelen, maar ook aan welke activiteiten ze graag mee willen doen. Op deze manier stimuleren we de kinderen om zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

Peuterspeelzaal

Wanneer uw kind tussen de 2 en de 4 jaar oud is, is het tijd voor de stap van kinderdagverblijf naar peuterspeelzaal. Op de peuterspeelzaak kan uw kind op zijn of haar gemak vrienden maken en de wereld herkennen. Wat ook fijn is aan de kinderopvang, is dat spelen op de peuterspeelzaak nabij Bloemendaal dankzij de structuur ook al wat laat wennen een aan schoolsere omgeving. Alle activiteiten die we met de kinderen ondernemen zijn gericht op de belevingswereld van het kind.

BSO

Is uw kind 4 jaar of ouder? Wij beschikken ook over een plezierige en veilige buitenschoolse opvang nabij Bloemendaal. In onze BSO nabij Bloemendaal kunnen kinderen met de leeftijd van minstens 4 jaar en maximaal 12 jaar terecht. Wij bieden hen diverse activiteiten aan die allemaal leuk, uitdagend en sportief zijn. We zijn namelijk van mening dat sporten en spelen erg belangrijk is om als buitenschoolse opvang aan te bieden. Dit omdat het helpt met de ontwikkeling van motorische, sportieve en sociale vaardigheden van uw kind.

Gediplomeerd personeel

We stellen hoge eisen aan kinderopvang. Daarom werkt bij onze kinderopvang in Bloemendaal alleen gekwalificeerd personeel, bovendien inspecteert de GGD onze opvang jaarlijks en beschikken we over een oudercommissie. In deze oudercommissie zijn niet alleen ouders van het kinderdagverblijf, maar ook van de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd. Zoals vanzelfsprekend is ons kinderdagverblijf geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang. We werken dag in dag uit hard om de hoge eisen voor onze opvang te behalen.

Praktische informatie

De kinderopvang is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaardcontracturen voor één dag op het kinderdagverblijf is van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind eerder naar de opvang komen brengen of later komen halen? Dan kan dat op aanvraag.

Maak een afspraak voor een rondleiding of neem contact op

Maak een afspraak voor een rondleiding op onze kinderopvang nabij Zandvoort, Haarlem en Hoofddorp. We laten u graag zien in welke omgeving uw kind leert en speelt, terwijl u aan het werk bent of zich met andere werkzaamheden bezighoudt. U kunt contact opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op voor een antwoord op uw vraag over onze crèche in Bloemendaal. Of bel gerust naar 023-5730042. Wat kunnen we voor uw gezin betekenen?