Kinderopvang Heemstede

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Heemstede of nabije omgeving? Uw kind kan spelen, leren en vriendjes maken bij Kindercentrum Ducky Duck. Onze kinderopvang nabij Heemstede staat voor opvang en begeleiding van kinderen van 0 tot 4 jaar in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, sociale en persoonlijke ontwikkeling en regelmaat centraal. Bij kinderopvang Ducky Duck kan uw kind heerlijk spelen met andere jongens en meisjes. Ducky Duck is een hoogwaardige kinderopvang nabij Heemstede die een gezellige en thuisvoelende omgeving biedt voor uw kind.

Over kinderopvang Ducky Duck

Het Kindercentrum Ducky Duck is als sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn. Bij onze kinderopvang vlakbij Heemstede komen kinderen vanuit diverse plaatsen rondom Zandvoort. Bij Ducky Duck leert uw kind spelenderwijs ontdekken, veilig slapen, vriendjes maken en omgaan met andere kinderen, bewegen en veel buiten spelen.

    

Voordelen kinderopvang Heemstede Ducky Duck

Bij Ducky Duck, de kinderopvang nabij Heemstede, geniet u altijd van de volgende voordelen:

  • Acceptabele prijzen
  • Flexibele tijden
  • Alle vormen van kinderopvang beschikbaar

Wij bieden iedere ouder graag de mogelijkheid hun kind uit te dagen in een leerzame en gezellige omgeving. Door vanaf jongs af aan uw kind al met andere kinderen te laten spelen, raakt uw kind gewend aan sociale contacten. Bij Ducky Duck ziet uw kind altijd vertrouwde gezichten. Daarnaast biedt onze ruimte veel speelmogelijkheden die tegemoet komen aan diverse behoeften van babys en peuters: rust en beweeglijkheid; openheid en beslotenheid.

Inschrijven bij kinderopvang Ducky Duck

Heeft u interesse in Ducky Duck, de kinderopvang nabij Heemstede in Zandvoort? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. U kunt via onderstaand inschrijfformulier ook direct uw kind inschrijven voor kinderopvang bij Ducky Duck. Uw kind is altijd welkom!