Kinderopvang Hoofddorp

Zoekt u een naar een kinderopvang in de buurt van Hoofddorp met jarenlange ervaring? Een kinderopvang waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes? Ducky Duck is een hoogwaardige kinderopvang in de regio van Hoofddorp voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een gezellige en thuisvoelende omgeving.

Kinderopvang Hoofddorp – Ducky Duck

Voor ons is van groot belang dat we de kinderen opvang en begeleiding bieden in een vertrouwde en veilige omgeving bij Ducky Duck in de regio van Hoofddorp. Hierbij staan warmte, sociale- en persoonlijke ontwikkeling en regelmaat centraal.

    

Voordelen kinderopvang Hoofddorp – Ducky Duck

  • Normale prijzen
  • Flexibele tijden
  • Alle vormen van kinderopvang beschikbaar

Openingstijden

Het kinderopvang is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 geopend. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw zoon of dochter eerder komen brengen of later wilt laten komen? Dit is mogelijk op aanvraag.

Interesse in kinderopvang Hoofddorp – Ducky Duck?

Heeft u interesse in kinderopvang Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over onze kinderopvang in de regio van Hoofddorp, of een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!