Kinderopvang in Hoofddorp:
Welkom bij Ducky Duck

Zoekt u een kinderopvang nabij Hoofddorp met ervaren pedagogisch medewerkers? Kinderdagverblijf Ducky Duck is een veilige en fijne plek voor uw kind. Kinderen kunnen heerlijk spelen met andere jongens en meisjes van hun leeftijd. Wij zijn een hoogwaardige crèche in Zandvoort voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud in een gezellige omgeving. Uw kind zal zich bij ons snel thuis voelen.

Woont u in Hoofddorp, maar werkt u in Zandvoort? Dan is onze kinderopvang nabij Hoofddorp een goed alternatief. Voordat u naar uw werk gaat, kunt u de kinderen bij ons langsbrengen. Neem contact op als u meer informatie over ons kinderdagverblijf wilt ontvangen of plan gelijk een rondleiding.

Flexibele kinderopvang dichtbij Hoofddorp

Bent u op zoek naar een kinderopvang nabij Hoofddorp? Ducky Duck is een kinderdagverblijf waarbij u en uw kind centraal staan. Bij ons kinderdagverblijf zijn er een hoop voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Normale prijzen
  • Flexibele openingstijden
  • Alle vormen van opvang beschikbaar
  • Gezellige, vertrouwde omgeving met een huiselijke sfeer

Warmte en regelmaat staan centraal

Voor ons is van groot belang dat we de kinderen opvang en begeleiding bieden in een vertrouwde en veilige omgeving bij Ducky Duck. Hierbij staan warmte, sociale en persoonlijke ontwikkeling en regelmaat centraal. Wij bieden kinderen warmte aan door ze dagelijks te betrekken bij activiteiten waar ze met de begeleiders en de andere kinderen mee bezig gaan. Denk aan samen spelen, zingen, knutselen en veel meer! Onze kinderopvang vlakbij Hoofddorp is de plek voor een baby, peuter of kleuter om de wereld te ontdekken, terwijl u als ouders aan het werk bent of met het huishouden bezig bent.

Maximaal 12 kinderen per groep

Ons kinderdagverblijf vlakbij Hoofddorp heeft 4 verticale groepen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Het maximaal aantal kinderen per groep is 12 kinderen, daarvan zijn er 3 baby’s. Op deze manier krijgen de baby’s, peuters en kleuters de aandacht die zij verdienen van onze pedagogisch medewerkers.

Op naar de basisschool

Wanneer een peuter 4 jaar oud wordt, is het tijd om naar de basisschool te gaan. Voor sommige peuters kan dit een erg grote stap zijn. Bij onze kinderopvang bij Hoofddorp zal uw kind samen met ons deskundige personeel aan zijn of haar vaardigheden en kennis werken. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de overstap naar de basisschool zo vloeiend mogelijk verloopt. Een vloeiende overgang van de kinderopvang of peuterspeelzaal naar de basisschool heeft een positief effect op uw kind, maar ook u als ouder.

Ontwikkeling door leuke activiteiten

Onze crèche dichtbij Hoofddorp is de ideale plek voor uw kind om geheel verzorgd zijn of haar wereld nog beter te verkennen. Uw zoon of dochter mag volledig zichzelf zijn bij ons. Daarnaast vinden wij ontwikkeling erg belangrijk. Door middel van leuke activiteiten ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs motorisch en sociaal en stimuleren we de creativiteit. We experimenteren met verf, maken knutselwerkjes en zingen en dansen er samen op los.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Vaste begeleiders

Veel peuters zullen bij de kinderopvang voor het eerst een langere tijd van hun ouders weg zijn. Dit kan voor sommige kinderen soms erg spannend zijn, daarom vinden we het belangrijk dat de kinderen altijd bekende gezichten om zich heen hebben, vooral wanneer het even iets te spannend wordt. Bij Ducky Duck werken 16 medewerkers, deze medewerkers staan altijd klaar voor u en uw kind.

Ons gediplomeerde team wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Daarnaast beschikken wij ook over een oudercommissie waarin ouders van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn. Ook u heeft de mogelijkheid om u aan te sluiten bij de oudercommissie.

Ons pedagogisch beleid

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze kinderopvang vlakbij Hoofddorp. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen door ons pedagogisch beleid. Ons pedagogisch beleid omvat onze pedagogische visie, regels met betrekking tot hygiëne en de afspraken met betrekking tot het halen en brengen van kinderen.

Plan een rondleiding

Vaste begeleiders

Veel peuters zullen bij de kinderopvang voor het eerst een langere tijd van hun ouders weg zijn. Dit kan voor sommige kinderen soms erg spannend zijn, daarom vinden we het belangrijk dat de kinderen altijd bekende gezichten om zich heen hebben, vooral wanneer het even iets te spannend wordt. Bij Ducky Duck werken 16 medewerkers, deze medewerkers staan altijd klaar voor u en uw kind.

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Dagschema

U kunt uw kinderen afzetten tussen 7:00 en 9:00. Nadat de kinderen zijn afgezet zullen er tussen 9:30 en 12:30 leuke activiteiten gedaan worden, zoals liedjes zingen of buiten spelen. Na de activiteiten wordt er voorgelezen en is het tijd voor een middagslaapje. Na het middagslaapje zullen er weer activiteiten plaatsvinden, totdat ze opgehaald worden tussen 17:00 en 19:00. Het aanhouden van een vast dagschema is goed voor de ontwikkeling van uw kind, omdat ze de regelmaat later ook goed kunnen gebruiken.

Baby’s hebben hun eigen dagschema waar de focus ligt op de voeding en doen van dutjes, die bij de leeftijd van de baby passen. Dit wordt altijd in nauw overleg met de ouders gedaan. Uw wensen en behoeften bespreken we graag in een kennismakingsgesprek, waarna we u altijd op de hoogte zullen houden vanaf de dag dat uw baby bij onze kinderopvang nabij Hoofddorp komt.

12 uur per dag geopend

Wij staan bekend als flexibele kinderopvang nabij Hoofddorp. Niet voor niets zijn wij 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur geopend. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00 uur. Wilt u uw zoon of dochter eerder komen brengen of later laten komen? Dit is zeker mogelijk op aanvraag.

Ook een halve dag kinderopvang is bij ons geen enkel probleem. Zeker wanneer u uw kindje wilt laten wennen aan de kinderopvang of u bijvoorbeeld halve dagen werkt, is dit een uitkomst. Hiervoor geldt ook: geef het aan ons door. Dan gaan wij het voor u regelen.

Kinderopvang in de regio Hoofddorp gezocht?

Heeft u interesse in kinderdagverblijf Ducky Duck? Wilt u eerst meer informatie over onze kinderopvang nabij Hoofddorp of alvast een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wat zijn de kosten van kinderopvang?

De kosten van kinderopvang zijn afhankelijk van de hoogte van het inkomen van de ouders, de uurtarieven en het aantal uren die u afneemt. In Nederland hebben de meeste ouders recht op een kinderopvangtoeslag. Hoeveel toeslag u ontvangt en uiteindelijk betaalt voor kinderopvang hangt daarom af van meerdere factoren.

Wat is de beste kinderopvang?

De beste kinderopvang is natuurlijk kinderopvang Ducky Duck nabij Hoofddorp! Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit van opvang. Om die hoge kwaliteit te waarborgen, hebben wij ons eigen pedagogische beleid ontwikkeld.

Dit beleid bevat onder andere onze pedagogische visie, de afspraken omtrent het halen en brengen van de kindjes en regels met betrekking tot hygiëne. Wat wij het belangrijkst vinden? Dat de kinderen de ruimte en vrijheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen en ook hier zichzelf kunnen zijn.

Hoe weet ik of mijn kinderopvang goed is?

U weet of uw kinderopvang goed is wanneer uw kind zich op zijn of haar gemak voelt bij de opvang, rondom de begeleiders en de andere kindjes. Daarnaast communiceert een goede kinderopvang op een open manier met de ouders, zijn er voldoende speel- en slaapmogelijkheden en is het een veilige en schone omgeving.

Hoe lang moet een baby wennen aan kinderopvang?

De wenperiode van een baby die voor het eerst naar de kinderopvang gaat, bedraagt ongeveer vijf dagen verspreid over twee weken. Als kinderopvang raden we ouders van een baby aan om het kindje de eerste keren een paar uurtjes te brengen. Zo raakt de baby op een goed tempo vertrouwd aan de nieuwe, maar vertrouwde omgeving.

Is uw kindje de kinderopvang in Hoofddorp gewend? Dan kunt u uw baby hele dagen laten komen. Echter is het geen probleem wanneer uw baby iets meer tijd nodig heeft om te wennen.

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.