Kinderopvang in Hoofddorp:
Welkom bij Ducky Duck

Zoekt u een kinderopvang nabij Hoofddorp met ervaren pedagogisch medewerkers? Kinderdagverblijf Ducky Duck is een veilige en fijne plek voor uw kind. Kinderen kunnen heerlijk spelen met andere jongens en meisjes van hun leeftijd. Wij zijn een hoogwaardige crèche in Zandvoort voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud in een gezellige omgeving. Uw kind zal zich bij ons snel thuis voelen.

Woont u in Hoofddorp, maar werkt u in Zandvoort? Dan is ons kinderdagverblijf nabij Hoofddorp een goed alternatief. Voordat u naar uw werk gaat, kunt u de kinderen brengen. Neem contact op als u meer informatie over ons kinderdagverblijf wilt ontvangen of plan gelijk een rondleiding.

Vertrouwde en veilige omgeving

Wij vinden het belangrijk dat we opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke ontwikkeling, sociale ontwikkeling en regelmaat centraal. Op onze crèche zijn 16 gediplomeerde medewerkers aan het werk en tevens hebben wij een jaarlijkse GGD-inspectie. Bovendien beschikken we over een oudercommissie die de belangen van de ouders vertegenwoordigt. Verder is ons kinderdagverblijf nabij Hoofddorp geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang (LRK).

Kleinschalige en flexibele opvang

Onze kinderopvang vlakbij Hoofddorp heeft 4 verticale groepen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Het maximaal aantal kinderen per groep is 12 kinderen, daarvan zijn er 3 baby’s. Op deze manier krijgen de baby’s, peuters en kleuters de aandacht die zij verdienen van onze pedagogisch medewerkers. Uw kind krijgt dus altijd alle aandacht die hij of zij verdient.

Wij staan bekend als flexibel kinderdagverblijf. Niet voor niets zijn wij 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur geopend. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00 uur. Wilt u uw zoon of dochter eerder komen brengen of later laten komen? Dit is zeker mogelijk op aanvraag.

Ook een halve dag kinderopvang is bij ons geen enkel probleem. Zeker wanneer u uw kindje wilt laten wennen aan de kinderopvang of u bijvoorbeeld halve dagen werkt, is dit een uitkomst. Hiervoor geldt ook: geef het gerust aan ons door.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Voorbereiding op de basisschool

Wanneer een peuter 4 jaar oud wordt, is het tijd om naar de basisschool te gaan. Voor sommige peuters kan dit een erg grote stap zijn. Het is belangrijk dat uw kind samen met het personeel van het kinderdagverblijf aan zijn of haar vaardigheden en kennis werkt, zodat de overstap naar de basisschool zo vloeiend mogelijk verloopt. Een vloeiende overgang van de kinderopvang of peuteropvang naar de basisschool heeft een positief effect op uw kind, maar ook op u als ouder.

Plan een rondleiding

Gezellig en huiselijk kinderdagverblijf Ducky Duck

Kinderopvang Ducky Duck vlakbij Hoofddorp staat voor:

  • Normale prijzen
  • Flexibele openingstijden
  • Alle vormen van opvang beschikbaar
  • Gezellige, vertrouwde omgeving met een huiselijke sfeer

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Neem contact op of maak een afspraak

Wilt u uw kind aanmelden voor onze kinderopvang nabij Hoofddorp? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding en kennismaking. Bij de rondleiding laten we u de opvang zien en vertellen we u alles wat u wilt weten. Gelieve eerst meer informatie ontvangen of een belangrijke vraag stellen aan een medewerker? Neem dan gerust contact met ons op, u mag ons bellen via 023 – 573 0042 of stuur een e-mail naar

Kinderopvang in de regio Hoofddorp gezocht?

Heeft u interesse in kinderdagverblijf Ducky Duck? Wilt u eerst meer informatie over onze kinderopvang nabij Hoofddorp of alvast een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wat zijn de kosten van kinderopvang?

De kosten van kinderopvang zijn afhankelijk van de hoogte van het inkomen van de ouders, de uurtarieven en het aantal uren die u afneemt. In Nederland hebben de meeste ouders recht op een kinderopvangtoeslag. Hoeveel toeslag u ontvangt en uiteindelijk betaalt voor kinderopvang hangt daarom af van meerdere factoren.

Wat is de beste kinderopvang?

De beste kinderopvang is natuurlijk kinderopvang Ducky Duck nabij Hoofddorp! Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit van opvang. Om die hoge kwaliteit te waarborgen, hebben wij ons eigen pedagogische beleid ontwikkeld.

Dit beleid bevat onder andere onze pedagogische visie, de afspraken omtrent het halen en brengen van de kindjes en regels met betrekking tot hygiëne. Wat wij het belangrijkst vinden? Dat de kinderen de ruimte en vrijheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen en ook hier zichzelf kunnen zijn.

Hoe weet ik of mijn kinderopvang goed is?

U weet of uw kinderopvang goed is wanneer uw kind zich op zijn of haar gemak voelt bij de opvang, rondom de begeleiders en de andere kindjes. Daarnaast communiceert een goede kinderopvang op een open manier met de ouders, zijn er voldoende speel- en slaapmogelijkheden en is het een veilige en schone omgeving.

Hoe lang moet een baby wennen aan kinderopvang?

De wenperiode van een baby die voor het eerst naar de kinderopvang gaat, bedraagt ongeveer vijf dagen verspreid over twee weken. Als kinderopvang raden we ouders van een baby aan om het kindje de eerste keren een paar uurtjes te brengen. Zo raakt de baby op een goed tempo vertrouwd aan de nieuwe, maar vertrouwde omgeving.

Is uw kindje de kinderopvang in Hoofddorp gewend? Dan kunt u uw baby hele dagen laten komen. Echter is het geen probleem wanneer uw baby iets meer tijd nodig heeft om te wennen.

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.