Kinderopvang in Hoofddorp

Warme en persoonlijke kinderopvang nabij Hoofddorp

Zoekt u een kinderopvang nabij Hoofddorp met ervaren pedagogisch medewerkers? Kinderdagverblijf Ducky Duck is een veilige en fijne plek voor uw kind. Kinderen kunnen heerlijk spelen met andere jongens en meisjes van hun leeftijd. Wij zijn een hoogwaardige crèche in Zandvoort voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud in een gezellige omgeving. Uw kind zal zich bij ons snel thuis voelen.

Woont u in Hoofddorp, maar werkt u in Zandvoort? Dan is onze kinderopvang een goed alternatief. Voordat u naar uw werk gaat, kunt u de kinderen bij ons langsbrengen. Neem contact op als u meer informatie over ons kinderdagverblijf wilt ontvangen. Of plan gelijk een rondleiding.

Plan een rondleiding

Flexibele kinderopvang dichtbij Hoofddorp | Ducky Duck

Bent u op zoek naar een kinderopvang nabij Hoofddorp? Ducky Duck is een kinderdagverblijf waarbij u en uw kind centraal staan. Bij ons kinderdagverblijf zijn er een hoop voordelen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Normale prijzen
  • Flexibele openingstijden
  • Alle vormen van opvang beschikbaar
  • Gezellige, vertrouwde omgeving met een huiselijke sfeer

Warmte en regelmaat staan centraal

Voor ons is van groot belang dat we de kinderen opvang en begeleiding bieden in een vertrouwde en veilige omgeving bij Ducky Duck. Hierbij staan warmte, sociale- en persoonlijke ontwikkeling en regelmaat centraal.

Maximaal 12 kinderen per groep

Kinderopvang vlakbij HoofddorpOns kinderdagverblijf vlakbij Hoofddorp heeft 4 verticale groepen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Het maximaal aantal kinderen per groep is 12 kleintjes, daarvan zijn er 3 baby’s. Op deze manier krijgen de baby’s, peuters en kleuters de aandacht die zij verdienen.

Contact opnemen

Op naar de basisschool

Wanneer een peuter 4 jaar oud wordt, is het tijd om naar de basisschool te gaan. Voor sommige peuters kan dit een erg grote stap zijn. Bij onze kinderopvang bij Hoofddorp zal uw kind samen met ons deskundig personeel aan zijn of haar vaardigheden en kennis werken. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de overstap naar de basisschool zo vloeiend mogelijk verloopt.

Iedere dag leuke activiteiten

Onze crèche dichtbij Hoofddorp is de ideale plek voor uw kind om geheel verzorgd zijn of haar wereld nog beter te verkennen. Uw zoon of dochter mag volledig zichzelf zijn bij ons. Daarnaast vinden wij ontwikkeling erg belangrijk. Door middel van leuke activiteiten ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs.

   

 

Ontwikkeling

Onze crèche dichtbij Hoofddorp is de ideale plek voor uw kind om geheel verzorgd zijn of haar wereld nog beter te verkennen. Uw zoon of dochter mag volledig zichzelf zijn bij ons. Daarnaast vinden wij ontwikkeling erg belangrijk. Door middel van leuke activiteiten ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs.

Vaste begeleiders

Veel peuters zullen bij de kinderopvang voor het eerst een langere tijd van hun ouders weg zijn. Dit kan voor sommige kinderen soms erg spannend zijn, daarom vinden we het belangrijk dat de kinderen altijd bekende gezichten om zich heen hebben, vooral wanneer het even iets te spannend wordt. Bij Ducky Duck werken 16 medewerkers, deze medewerkers staan altijd klaar voor u en uw kind.

Dagschema

U kunt uw kinderen afzetten tussen 7:00 en 9:00. Nadat de kinderen zijn afgezet zullen er tussen 9:30 en 12:30 leuke activiteiten gedaan worden, zoals liedjes zingen of buiten spelen. Na de activiteiten wordt er voorgelezen en is het tijd voor een middagslaapje. Na het middagslaapje zullen er weer activiteiten plaatsvinden, totdat ze opgehaald worden tussen 17:00 en 19:00.

Baby’s hebben hun eigen schema en voeding, die bij de leeftijd van de baby passen. Dit wordt in nauw overleg met de ouders gedaan.

12 uur per dag geopend

Wij staan bekend als flexibele kinderopvang nabij Hoofddorp. Niet voor niets zijn wij 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur geopend. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00 uur. Wilt u uw zoon of dochter eerder komen brengen of later laten komen? Dit is zeker mogelijk op aanvraag.

Ook een halve dag kinderopvang is bij ons geen enkel probleem. Hiervoor geldt ook: geef het aan ons door. Dan gaan wij het voor u regelen.

Kinderopvang in de regio Hoofddorp gezocht?

Heeft u interesse in kinderdagverblijf Ducky Duck? Wilt u eerst meer informatie over onze kinderopvang nabij Hoofddorp of alvast een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Contact opnemen