Kinderopvang Noord Holland

Is uw kind tussen de 0 en 5 jaar? En bent u op zoek naar een kinderopvang in Noord-Holland? Bij Kindercentrum Ducky Duck kan uw kind spelen, leren en vriendjes maken. Onze kinderopvang in Noord-Holland staat voor opvang en begeleiding van kinderen van 0 t/m 4 jaar in een vertrouwde en veilige omgeving. Bij Ducky Duck leert uw kind spelenderwijs ontdekken, veilig slapen, vriendjes maken en omgaan met andere kinderen, bewegen en veel buiten spelen.

Voordelen kinderopvang Ducky Duck Noord-Holland

Wanneer u op zoek bent naar een fijne kinderopvang in Noord-Holland, bijvoorbeeld op de route van en naar uw werk of vlakbij huis, dan kunt u uw kind(eren) wellicht naar kinderopvang Ducky Duck brengen. Bij Ducky Duck geniet u van de volgende voordelen:

Over Kindercentrum Ducky Duck

Het Kindercentrum Ducky Duck is als sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn.

Voor ons is de belangrijke doelstelling dat we kinderen opvang en begeleiding kunnen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

Wij bieden iedere ouder graag de mogelijkheid hun kind uit te dagen in een leerzame en gezellige omgeving. Door vanaf jongs af aan uw kind al met andere kinderen te laten spelen, raakt uw kind gewend aan sociale contacten. Bij Ducky Duck ziet uw kind altijd vertrouwde gezichten. Daarnaast biedt onze ruimte veel speelmogelijkheden die tegemoet komen aan diverse behoeften van baby’s en peuters: rust en beweeglijkheid; openheid en beslotenheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Onze kinderopvang in Noord-Holland is 52 weken per jaar open van 07.00 tot 19.00 uur. Onze standaardcontracturen voor één dag zijn van 08.00 tot 18.00 uur. Zou u uw kind eerder willen komen brengen of later willen komen halen? Dan kan dat altijd geregeld worden op aanvraag. U kunt uw kind via het inschrijfformulier inschrijven, waarna wij u laten weten wanneer u bij ons terecht kunt. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen en kunt op afspraak bij ons langskomen om een kijkje te nemen op de kinderopvang!