Kinderopvang in Noord-Holland:
Welkom bij Ducky Duck

Kinderopvang in Noord Holland gezocht? Bij ons Kindercentrum met de naam Ducky Duck kan uw kind spelen, leren en vriendjes maken. Onze opvang in Noord-Holland staat voor opvang en begeleiding van kinderen van 0 t/m 4 jaar in een vertrouwde en veilige omgeving. Bij ons leert uw kind spelenderwijs ontdekken, veilig slapen, vriendjes maken en omgaan met andere kinderen, bewegen en veel buiten spelen. Wilt u uw kind inschrijven of een afspraak maken voor een rondleiding? Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Rondleiding

Kinderopvang Noord Holland: Ducky Duck

Wanneer u op zoek bent naar een fijne kinderopvang in Noord-Holland, bijvoorbeeld op de route van en naar uw werk of vlakbij huis, dan kunt u uw kind(eren) wellicht naar kinderopvang Ducky Duck brengen. Bij Ducky Duck geniet u van de volgende voordelen:

  • Kleine groepen
  • 52 weken per jaar geopend
  • 12 uur per dag geopend
  • Flexibel
  • Warmte en regelmaat staan centraal

Buitenschoolse opvang

We bieden naast kinderopvang, ook buitenschoolse opvang (BSO). Tijdens het bieden van buitenschoolse opvang is het ons doel om opvang te bieden waarin kinderen optimaal kunnen genieten van hun vrije tijd. Maar ook dat ze ongedwongen samen kunnen spelen met andere kinderen en deel kunnen nemen aan de activiteiten die we aanbieden. De activiteiten die we aanbieden vinden op de verschillende locaties plaats en zijn zeer divers. Ook de duinen of het strand zijn aangewezen locaties voor allerlei activiteiten. Uw zoon of dochter kan kiezen voor de Duck Club of Ducky Sport, maar een combinatie van beide is ook mogelijk.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Pedagogisch beleid

Ons pedagogisch beleid legt de nadruk op het creëren van een veilige en stimulerende omgeving waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Wij bieden individuele zorg en aandacht, bevorderen de sociale en emotionele ontwikkeling en stimuleren de autonomie van elk kind. Ons curriculum is gericht op spelen, ontdekken en leren, waarbij we ook aandacht besteden aan gezondheid en veiligheid. Wij vinden het belangrijk om ouders actief te betrekken bij de ontwikkeling van hun kinderen en ons personeel blijft zich voortdurend ontwikkelen door middel van training en evaluaties. Samenwerking met de gemeenschap staat bij ons hoog in het vaandel, zodat we de beste zorg kunnen bieden.

Plan een rondleiding

Opvang 52 weken per jaar open

Onze kinderopvang in Noord-Holland is 52 weken per jaar open van 07.00 tot 19.00 uur. Onze standaardcontracturen voor één dag zijn van 08.00 tot 18.00 uur. Wilt u uw zoon of dochter eerder naar naar het kinderdagverblijf brengen of later halen? Dan kan dat altijd geregeld worden op aanvraag. We hebben geen studiedagen, maar zijn alleen gesloten op officiële feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren en Kerst gesloten.

U kunt uw zoon of dochter via hetinschrijfformulier inschrijven, waarna wij u laten weten wanneer u bij ons terecht kunt. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen en kunt op afspraak bij ons langskomen om een kijkje te nemen op de kinderopvang!

Sinds 1994

HetKindercentrum Ducky Duck is al sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn. Voor ons is de belangrijke doelstelling dat we kinderen opvang en begeleiding kunnen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

Wij bieden iedere ouder graag de mogelijkheid hun kind uit te dagen in een leerzame en gezellige omgeving. Door vanaf jongs af aan uw kind al met andere kinderen te laten spelen, raakt uw kind gewend aan sociale contacten. Bij Ducky Duck ziet uw kind altijd vertrouwde gezichten. Daarnaast biedt onze ruimte veel speelmogelijkheden die tegemoet komen aan diverse behoeften van baby’s en peuters: rust en beweeglijkheid; openheid en beslotenheid.

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Centraal gelegen

Onze kinderopvang in Noord-Holland is zeer centraal gelegen in Zandvoort, waardoor Ducky Duck ook vanuit steden in de omgeving goed te bereiken is. Bent u op zoek naar een kinderopvang of peuterspeelzaal in Zandvoort? Uw kind of kinderen zijn welkom. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een kinderopvang in Haarlem of Hoofddorp, ontvangen we uw kind of kinderen graag.

Meer weten of een rondleiding inplannen?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken voor een rondleiding op onze kinderopvang in Noord-Holland, nabij Amsterdam? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een rondleiding. Het is ook mogelijk om uw kind direct in te schrijven bij ons kindercentrum. U kunt uw kinderen via het inschrijfformulier gemakkelijk inschrijven. Vervolgens laten we weten wanneer u bij ons terecht kunt.

✔️ Voor kinderen van welke leeftijd is kinderopvang Ducky Duck geschikt?

Kinderopvang Ducky Duck is een kinderopvang voor jongens en meisjes van 0 tot 4 jaar oud. Wij bieden een gezellige en fijne omgeving waar uw kind alle ruimte heeft om zich verder te ontwikkelen. Ook bieden we een buitenschoolse opvang aan.

⌚ Wat zijn de openingstijden van kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck in Zandvoort is 52 weken per jaar open van 08:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. In overleg kunnen we deze tijden voor u aanpassen naar 07:00-19:00 uur.

🦆 Waarom moet ik kiezen voor kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck biedt een vertrouwde en huiselijke omgeving voor uw kind aan. De ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom bieden we uw kind de ruimte en activiteiten om zich verder te ontwikkelen.

 

Bekijk onze foto’s, of neem contact op voor een rondleiding.

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.