Kinderopvang Zandvoort:
Welkom bij Ducky Duck

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Zandvoort die beschikt over jarenlange ervaring? Een kinderopvang waar u uw kind heerlijk kunt laten spelen met andere jongens en meisjes? Dan bent u bij Ducky Duck aan het juiste adres! Plan direct een rondleiding om kennis te maken met onze kinderopvang in Zandvoort.

Plan een rondleiding

Hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort

Wij zijn een hoogwaardige kinderopvang voor kinderen tussen de 0 en de 4 jaar oud. Bij ons komt uw zoon of dochter terecht in een zeer warme, gezellige, maar bovenal erg vertrouwde omgeving waar hij of zij volledig zichzelf mag zijn en zichzelf mag ontwikkelen.

Bij ons treft u de ideale plaats aan voor uw kind om de wereld te gaan verkennen. U als ouder kunt onbezorgd elders bezig zijn; bijvoorbeeld op uw werk of thuis. U heeft namelijk de zekerheid en de garantie dat uw kind bij ons kinderdagverblijf aan het juiste adres is!

Warm en persoonlijk kinderdagverblijf

Bij onze kinderopvang in Zandvoort hebben wij een belangrijke doelstelling gesteld; wij willen een opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde omgeving. Wat hierbij centraal staat? Warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat.

Wij werken dagelijks hard om onze eigen hoge eisen te behalen, daar plukt u, maar bovenal uw kind de vruchten van.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort

Naast onze doelstelling stellen wij nog meer hoge eisen aan onze opvang. Zo werken wij enkel met gediplomeerd personeel en hebben wij jaarlijks een GGD-inspectie.

Ook hebben wij een oudercommissie waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn.

Tot slot is onze peuterspeelzaal uiteraard geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang. Heeft u het LRK-nummer nodig voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag? Deze is; 1299 32 395; let wel op, dit nummer is enkel voor het kinderdagverblijf!

Plan een rondleiding

52 weken per jaar geopend

Onze kinderopvang is 52 weken per jaar geopend van 07.00 uur ‘s ochtend tot 19.00 uur ‘s avonds; erg flexibel dus! Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wilt u uw kind eerder langs brengen of misschien later op komen halen? Dat is mogelijk op aanvraag.

Contact opnemen

Voordelen van ons kinderdagverblijf

Besluit u uw kind bij ons kinderdagverblijf in Zandvoort te brengen? Uitstekende keuze! U en uw kind genieten namelijk van een berg aan voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet;

  • Wij hanteren flexibele tijden waarmee we u als ouder tegemoet komen
  • Bij ons zijn alle vormen van kinderopvang beschikbaar
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk; wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk onze tarieven
  • Uw kind komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt

Naschoolse opvang in Zandvoort

Uw kind is van harte welkom bij onze naschoolse opvang, genaamd de Duck Club. De Duck Club heeft vijf stamgroepen die op leeftijd worden ingedeeld. Zo komt u kind bij leeftijdsgenootjes in dezelfde groep. Er is plek voor 100 kinderen op de Duck Club.

Nadat de kinderen klaar zijn met school, gaan ze samen met hun stamgroep eerst eten en drinken. Vervolgens zijn ze vrij om te spelen op alle groepen. Zo kan uw kind met zijn/haar broer(tje) of zus(je) spelen.

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Vrijheid om te ontwikkelen

Uw kind krijgt bij Kindercentrum Ducky Duck de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. Ze mogen zelf kiezen waar ze mee willen spelen en welke activiteiten ze mee willen doen. Dit zorgt voor een unieke impuls aan de persoonlijkheidsontwikkeling van uw kind. Bekijk voor meer informatie de dagindeling van de naschoolse opvang.

Plan een rondleiding

Heeft u interesse gekregen in de kinderopvang van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind graag! Plan nu een rondleiding en kom erachter of het goed aansluit bij jouw wensen!

Wij leiden u graag rond op onze crèche, peuteropvang en de buitenschoolse opvang Duck Club. Ook vertellen we u graag meer over Duck Sport! Zodoende weet u precies waar uw kindje in de toekomst misschien tijd zal gaan doorbrengen en al spelend en lerend de wereld zal ontdekken.

Meer weten over kinderopvang Ducky Duck te Zandvoort?

Heeft u liever eerst wat meer informatie? Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid? Wij vertellen u graag meer! Maak gerust een afspraak met ons voor een vrijblijvende rondleiding. U kunt altijd contact opnemen als u vragen heeft!

✔️ Voor kinderen van welke leeftijd is kinderopvang Ducky Duck geschikt?

Kinderopvang Ducky Duck is een kinderopvang voor jongens en meisjes van 0 tot 4 jaar oud. Wij bieden een gezellige en fijne omgeving waar uw kind alle ruimte heeft om zich verder te ontwikkelen. Ook bieden we een buitenschoolse opvang aan.

⌚ Wat zijn de openingstijden van kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck in Zandvoort is 52 weken per jaar open van 08:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. In overleg kunnen we deze tijden voor u aanpassen naar 07:00-19:00 uur.

🦆 Waarom moet ik kiezen voor kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck biedt een vertrouwde en huiselijke omgeving voor uw kind aan. De ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom bieden we uw kind de ruimte en activiteiten om zich verder te ontwikkelen.

 

Bekijk onze foto’s, of neem contact op voor een rondleiding.

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.