Kinderopvang Zandvoort

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Zandvoort die beschikt over jarenlang ervaring? Een kinderopvang waar u uw kind heerlijk kunt laten spelen met andere jongens en meisjes? Dan bent u bij Ducky Duck aan het juiste adres! Wij zijn een hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort voor kinderen tussen de 0 en de 4 jaar oud. Bij ons komt uw zoon of dochter terecht in een erg gezellige, maar bovenal erg vertrouwde omgeving waar hij of zij volledig zichzelf mag zijn en zichzelf mag ontwikkelen. Bij ons treft u de ideale plaats aan voor uw kind om de wereld te gaan verkennen. U als ouder kunt onbezorgd elders bezig zijn; bijvoorbeeld op uw werk of thuis. U heeft namelijk de zekerheid en de garantie dat uw kind bij onze kinderopvang in Zandvoort aan het juiste adres is!

    

Onze kinderopvang in Zandvoort

Bij onze kinderopvang in Zandvoort hebben wij een belangrijke doelstelling gesteld; wij willen een opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Wat hier centraal staat? Warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat. Wij werken dagelijks hard om onze eigen hoge eisen te behalen, daar plukt u maar bovenal uw kind de vruchten van. Naast deze doelstellingen stellen wij nog meer hoge eisen aan onze opvang. Zo werken wij enkel met gediplomeerd personeel en hebben wij jaarlijks een GGD-inspectie. Ook hebben wij een oudercommissie waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn. Tot slot is onze kinderdagverblijf uiteraard geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang. Heeft u het LRK-nummer nodig voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag? Deze is; 1299 32 395; let wel, dit nummer is enkel voor het kinderdagverblijf! Onze kinderopvang in Zandvoort is 52 weken per jaar geopend van 07.00 uur ‘s ochtend tot 19.00 uur ‘s avonds; erg flexibel dus! Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wilt u uw kind eerder langsbrengen of misschien later op komen halen? Dat is mogelijk op aanvraag.

Voordelen kinderopvang Zandvoort – Ducky Duck

Besluit u uw kind bij onze kinderopvang in Zandvoort te brengen? Uitstekende keuze! U en uw kind genieten namelijk van een berg aan voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet;

  • Wij hanteren flexibele tijden waarmee we u als ouder tegemoet komen
  • Bij ons zijn alle vormen van kinderopvang beschikbaar
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk; wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk onze tarieven 
  • Uw kind komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt

Interesse?

Heeft u interesse gekregen in de kinderopvang in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind graag! Heeft u liever eerst wat meer informatie? Zoals over onze dagindelingof pedagogisch beleid. Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contactopnemen!

Openingstijden

De kinderopvang in Zandvoort is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind wellicht eerder langsbrengen of later komen ophalen? Ook dat is mogelijk op aanvraag.

Meer weten over kinderopvang Zandvoort – Ducky Duck?

Heeft u interesse in kinderopvang Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over onze kinderopvang in Zandvoort, of een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

E-mail ons