Hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Zandvoort die beschikt over jarenlange ervaring? Een kinderopvang waar u uw kind heerlijk kunt laten spelen met andere jongens en meisjes? Dan bent u bij Ducky Duck aan het juiste adres! Wij zijn een hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort voor kinderen tussen de 0 en de 4 jaar oud. Bij ons komt uw zoon of dochter terecht in een erg gezellige, maar bovenal erg vertrouwde omgeving waar hij of zij volledig zichzelf mag zijn en zichzelf mag ontwikkelen. Bij ons treft u de ideale plaats aan voor uw kind om de wereld te gaan verkennen. U als ouder kunt onbezorgd elders bezig zijn; bijvoorbeeld op uw werk of thuis. U heeft namelijk de zekerheid en de garantie dat uw kind bij ons kinderdagverblijf in Zandvoort aan het juiste adres is!

    

Warm, persoonlijk kinderdagverblijf in Zandvoort

Bij onze kinderopvang in Zandvoort hebben wij een belangrijke doelstelling gesteld; wij willen een opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde omgeving. Wat hierbij centraal staat? Warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat. Wij werken dagelijks hard om onze eigen hoge eisen te behalen, daar plukt u, maar bovenal uw kind de vruchten van.

Hoogwaardige kinderopvang in Zandvoort

Naast onze doelstelling stellen wij nog meer hoge eisen aan onze opvang. Zo werken wij enkel met gediplomeerd personeel en hebben wij jaarlijks een GGD-inspectie. Ook hebben wij een oudercommissie waarin zowel ouders van het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang vertegenwoordigd zijn. Tot slot is onze peuterspeelzaal in Zandvoort uiteraard geregistreerd bij het landelijk register kinderopvang. Heeft u het LRK-nummer nodig voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag? Deze is; 1299 32 395; let wel op, dit nummer is enkel voor het kinderdagverblijf!

52 weken per jaar geopend

Onze kinderopvang in Zandvoort is 52 weken per jaar geopend van 07.00 uur ‘s ochtend tot 19.00 uur ‘s avonds; erg flexibel dus! Onze standaardcontracturen voor één dag is van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wilt u uw kind eerder langs brengen of misschien later op komen halen? Dat is mogelijk op aanvraag.

Voordelen van ons kinderdagverblijf in Zandvoort

Besluit u uw kind bij ons kinderdagverblijf in Zandvoort te brengen? Uitstekende keuze! U en uw kind genieten namelijk van een berg aan voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet;

  • Wij hanteren flexibele tijden waarmee we u als ouder tegemoet komen
  • Bij ons zijn alle vormen van kinderopvang beschikbaar
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk; wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk onze tarieven
  • Uw kind komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt

Komt u een kijkje nemen?

Heeft u interesse gekregen in de kinderopvang in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind graag! Heeft u liever eerst wat meer informatie? Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid? Wij vertellen u graag meer over onze crèche in Zandvoort. Maak gerust een afspraak met ons voor een vrijblijvende rondleiding. U kunt altijd contact opnemen als u vragen heeft!

Meer weten over kinderopvang Zandvoort – Ducky Duck?

Heeft u interesse in het kinderdagverblijf Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over ons kinderdagverblijf in Zandvoort, of een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Als u middels een rondleiding een kijkje wilt nemen bij deze kinderopvang kan dat natuurlijk ook! Wij leiden u graag rond op onze crèche in Zandvoort, peuteropvang en de buitenschoolse opvang Duck Club. Ook vertellen we u graag meer over Duck Sport! Zodoende weet u precies waar uw kindje in de toekomst misschien tijd zal gaan doorbrengen en al spelend en lerend de wereld zal ontdekken.

Contact opnemen
E-mail ons