Peuteropvang Aerdenhout

Bent u voor uw kind op zoek naar een vertrouwde en ervaren peuteropvang in Aerdenhout of nabije omgeving? Een peuteropvang waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes?Uw kind kan terecht bij Kindercentrum Ducky Duck. Ducky Duck is een hoogwaardige peuteropvang nabij Aerdenhout gelegen voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een gezellige en thuisvoelende omgeving. Het Kindercentrum Ducky Duck is als sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn.

Peuterspeelzaak Aerdenhout –Ducky Duck

Bij Ducky Duck Aerdenhout is de doelstelling om opvang en begeleiding te bieden aan de kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

    

De voordelen van peuteropvang nabij Aerdenhout

De peuteropvang is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaardcontracturen voor één dag zijn van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen? Dan kan dat op aanvraag. U kunt bij Ducky Duck dus gebruikmaken van flexibele tijden, u mag rekenen op normale peuteropvang prijzen en alle vormen van peuteropvang zijn beschikbaar.

Interesse in peuteropvang Ducky Duck nabij Aerdenhout?

Heeft u interesse in peuteropvang Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over onze peuteropvang nabij Aerdenhout, of een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! U kunt uw kind ook direct inschrijven via het inschrijfformulier.