Peuteropvang Heemstede

Bent u voor uw kind op zoek naar een vertrouwde en ervaren peuteropvang in Heemstede of nabije omgeving? Een peuteropvang waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes? Uw kind kan terecht bij Kindercentrum Ducky Duck. Peuteropvang Ducky Duck is een hoogwaardige peuteropvang nabij Heemstede voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden opgevangen in een gezellige en thuisvoelende omgeving. Een erg belangrijke doelstelling van Ducky Duck in de regio Heemstede is dat we graag opvang en begeleiding aan de kinderen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

Over Peuteropvang Ducky Duck

Het Kindercentrum Ducky Duck is als sinds 1994 een begrip in Zandvoort en is van een klein kinderdagverblijf uitgegroeid tot een kindercentrum in een multifunctioneel gebouw, waarin ook twee basisscholen en de bibliotheek gehuisvest zijn.

    

Bij Ducky Duck, de peuteropvang nabij Heemstede, geniet u altijd van de volgende voordelen:

  • Flexibele tijden
  • Normale prijzen
  • Alle vormen van peuteropvang beschikbaar

Wij bieden iedere ouder graag de mogelijkheid hun kind uit te dagen in een leerzame en prettige omgeving. Door vanaf jongs af aan uw kind al met andere kinderen te laten spelen, raakt uw kind gewend aan sociale contacten. Onze ruimte biedt veel speelmogelijkheden die tegemoet komen aan diverse behoeften van de peuters: rust en beweeglijkheid; openheid en beslotenheid.

Openingstijden

De peuteropvang is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaardcontracturen voor n dag zijn van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen? Dan kan dat op aanvraag.

Interesse in peuteropvang Heemstede – Ducky Duck?

Heeft u interesse in peuteropvang Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over onze peuteropvang in de regio Heemstede? Voor informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt uw kind ook direct inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.