Peuterspeelzaal Zandvoort

Bent u op zoek naar een goede peuterspeelzaal in Zandvoort? Gaat uw kind namelijk nog niet naar school en wilt u dat hij of zij leert hoe het is om te spelen met anderen? In dat geval kunt u zich aanmelden bij een kinderopvangorganisatie als onze peuterspeelzaal Rakker in Zandvoort Ducky Duck! Wij zijn een peuterspeelzaal met jarenlange ervaring. Een plek waar uw kind of uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisje! Wij zijn een hoogwaardige opvang voor kinderen tussen de 0 en e 4 jaar oud. Wij bieden ieder kind een gezellig en thuisvoelende omgeving aan waarin ze een tal aan leuke activiteiten kunnen volgen en leren hoe het is om om te gaan met andere kinderen. Een uitdaging waar je volgens ons niet vroeg genoeg mee kunt beginnen!

    

Onze peuterspeelzaal in Zandvoort

Bij Ducky Duck hebben wij op onze peuterspeelzaal in Zandvoort een belangrijke doelstelling gesteld. Wij willen namelijk graag opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal. Wij bieden hierbij een plek waar veel te ontdekken en te doen is, maar waar een kind ook lekker mag dromen en rondkijken. Daarbij stemmen we al onze activiteiten én ons speelgoed af op het jonge kind. Hiermee stimuleren we niet alleen de groei van het kind, maar ook de motoriek, de spraak, de fantasie en bovenal; plezier! Want bij onze peuterspeelzaal in Zandvoort staat vooral plezier voorop.

Voordelen van onze peuterspeelzaal in Zandvoort

Bij onze peuterspeelzaal in Zandvoort genieten zowel u als uw kind van een hoop voordelen! Zo hanteren wij;

  • Flexibele tijden! Wij zijn 52 weken per jaar geopend van 7 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds. Onze standaard contracturen voor 1 dag zijn van 8 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later dan dat halen? Dat kan op aanvraag en met bijkomende extra kosten
  • Wij hanteren normale prijzen. We letten dus niet alleen letterlijk op de kleintjes, maar ook figuurlijk! Bent u benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze gerust.
  • Tot slot zijn alle vormen van peuteropvang bij ons beschikbaar

Interesse in onze peuteropvang in Zandvoort?

Heeft u interesse gekregen in onze peuteropvang in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind in dat geval heel graag! Wanneer u liever eerst wat meer informatie ontvang kunt u hiervoor onze website bekijken. Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid. Wilt u liever persoonlijk uw vragen aan ons stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen! Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op ons inschrijfformulier.

Contact opnemen
E-mail ons