Peuteropvang Zandvoort:
Welkom bij Ducky Duck

Bent u op zoek naar een goede peuteropvang in Zandvoort? En wilt u dat uw kind leert hoe het is om te spelen en om te gaan met andere kinderen? Bij een peuterspeelzaal krijgt uw kind de kans om alle facetten spelenderwijs te ontdekken. Meld u aan bij de peuteropvang Rakker van Kindercentrum Ducky Duck! Ons ervaren team van pedagogisch medewerkers staat voor uw kind en u klaar. Plan direct een rondleiding om kennis te maken met onze peuteropvang in Zandvoort.

Plan een rondleiding

Ducky Duck peuterspeelzaal in Zandvoort

  • Kleine groepen
  • 52 weken per jaar geopend
  • 12 uur per dag geopend
  • Flexibel
  • Warmte en regelmaat staan centraal

Peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Wij zijn een peuteropvang met jarenlange ervaring. Een peuterspeelzaal wordt gezien als de plek waar peuters van 2 tot 4 jaar worden voorbereid op de basisschool. Peuterspeelzalen onderscheiden zich van andere vormen van kinderopvang omdat ze niet zijn bedoeld om de verzorgers te ontlasten wanneer zij bijvoorbeeld werken. Over het algemeen gaan peuters twee tot drie ochtenden of middagen per week naar een peuterspeelzaal. Het is een goede manier om kinderen te leren om een paar uur zonder hun ouders van huis te zijn. Onze peuterspeelzaal in Zandvoort is de plek waar uw kind heerlijk kan spelen en vriendjes en vriendinnetjes maakt terwijl ze zich ontwikkelen en opgroeien.

Van dreumes naar peuter

Bij onze peuterspeelzaal Rakker in Zandvoort wordt uw dreumes een peuter. Ze laten hun nieuwsgierigheid de vrije loop en gaan op ontdekkingstocht. Wij zorgen ervoor dat dit gebeurt: we maken schildercreaties met handen en voeten, we verkleden ons, we bezoeken de kinderboerderij, we bakken koekjes en we spelen taalspelletjes. Uw kind en alle leeftijdsgenootjes raken nooit uitgespeeld.

Uk & Puk

Wij werken met het voorschoolse programma Uk & Puk. Dit is een speels totaalprogramma dat onze pedagogische medewerkers een manier biedt om gericht te werken. Puk is een pop die het speelkameraadje van de kinderen is. Hij heeft een actieve rol binnen de peuteropvang in Zandvoort omdat hij altijd wel iets mee maakt. Kinderen voelen zich veilig bij hem en hij lokt interactie uit.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Thuiskomen bij Ducky Duck

Wij willen ieder kind een gezellig en warme omgeving aanbieden die voelt als thuis. In deze omgeving kunnen ze een tal aan leuke activiteiten volgen. Tijdens deze activiteiten leren kinderen sociale vaardigheden aan zoals rekening met elkaar houden, samen spelen en op elkaar wachten. Al deze vaardigheden komen goed van pas wanneer ze naar de basisschool gaan en opgroeien. Net als volwassenen, hebben peuters behoefte aan regelmaat en herkenning. Onze peuterspeelzaal in Zandvoort werkt met een vaste en herkenbare dagindeling. Dit zijn vaardigheden en routines waar je volgens ons niet vroeg genoeg mee kunt beginnen.

Onze peuteropvang als vertrouwde en veilige omgeving

Bij Ducky Duck hebben wij op onze peuteropvang in Zandvoort een belangrijke doelstelling gesteld. Wij willen namelijk graag opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal. De methodische begeleiding die kinderen van onze gediplomeerde pedagogische medewerkers ontvangen, zorgt voor de optimale bloei en groei van elk kind.

Lerend plezier hebben

Wij bieden een plek waar veel te ontdekken en te doen is, maar waar een kind ook lekker mag dromen en rondkijken. Kinderen bij onze peuterspeelzaal in Zandvoort worden aangemoedigd en uitgedaagd door middel van ontwikkelingsgerichte leerspellen en uitdagende activiteiten. Hiermee stimuleren we niet alleen de groei van het kind, maar ook de motoriek, de concentratie, de spraak, de fantasie en bovenal; plezier!

Plan een rondleiding


Interesse in onze peuteropvang?

Heeft u interesse gekregen in de peuteropvang in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen uw kind en u in dat geval heel graag! Wanneer u liever eerst wat meer informatie wilt ontvangen, kunt u hiervoor onze website bekijken. Daar vindt u informatie over zaken zoals onze dagindeling en pedagogisch beleid. Wilt u liever persoonlijk vragen aan ons stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen! Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op ons inschrijfformulier. Naast een peuterspeelzaal, bevindt zich ook een buitenschoolse opvang in ons Kindercentrum Ducky Duck.

✔️ Voor kinderen van welke leeftijd is peuteropvang Ducky Duck geschikt?

Peuteropvang Ducky Duck biedt opvang van peuters die 2 tot 4 jaar oud zijn aan. We bieden een omgeving aan waar jongens en meisjes met elkaar kunnen spelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Wij zijn tevens een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

⌚ Wat zijn de openingstijden van peuteropvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck in Zandvoort is elke week van het jaar geopend. Wij gaan ’s ochtends om 08:00 uur open en sluiten onze deuren om 18:00 uur. Indien nodig stellen we ons flexibel op en kunnen we aangepaste tijden (07:00-19:00 uur) hanteren.

🦆 Waarom moet ik kiezen voor kinderopvang Ducky Duck?

Peuteropvang Ducky Duck biedt een warme en vertrouwde omgeving aan. Persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat bij ons centraal. Daarom zorgen dat er genoeg ruimte is voor kinderen om zich verder te ontwikkelen. Ook organiseren we leuke activiteiten. Vraag gerust om een rondleiding.

Rondleiding planning

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.