Peuterspeelzaal Zandvoort

Bent u op zoek naar een goede peuterspeelzaal in Zandvoort? En wilt u dat uw kind leert hoe het is om te spelen met andere kinderen? Meldt u dan aan bij de peuterspeelzaal Rakker van Kindercentrum Ducky Duck!

Peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Bubbels blazen bij peuterspeelzaal in Zandvoort

Wij zijn een peuterspeelzaal met jarenlange ervaring. Een plek waar uw kind (of uw kinderen) heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes! Wij zijn een hoogwaardige opvang voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud.

Thuiskomen bij Ducky Duck

Wij bieden ieder kind een gezellig en warme omgeving aan die voelt als thuis. In deze omgeving kunnen ze een tal aan leuke activiteiten volgen. En leren hoe het is om om te gaan met andere kinderen. Een uitdaging waar je volgens ons niet vroeg genoeg mee kunt beginnen!

Buitenspelen bij de peuterspeelzaal in Zandvoort    Meisje aan het knutselen op de peuterspeelzaal

Onze peuterspeelzaal als vertrouwde en veilige omgeving

Bij Ducky Duck hebben wij op onze peuterspeelzaal in Zandvoort een belangrijke doelstelling gesteld. Wij willen namelijk graag opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

Wij bieden een plek waar veel te ontdekken en te doen is, maar waar een kind ook lekker mag dromen en rondkijken. Daarbij stemmen we al onze activiteiten én ons speelgoed af op het jonge kind. Hiermee stimuleren we niet alleen de groei van het kind, maar ook de motoriek, de spraak, de fantasie en bovenal; plezier! Want bij onze peuterspeelzaal staat plezier voorop!

Spelen op onze peuterspeelzaal in Zandvoort

Voordelen van onze peuterspeelzaal in Zandvoort

Bij onze peuterspeelzaal genieten zowel u als uw kind van een hoop voordelen! Zo hanteren wij;

  • Flexibele tijden! Wij zijn 52 weken per jaar geopend van 7 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds. Onze standaard contracturen voor 1 dag zijn van 8 uur in de ochtend tot 6 uur in de avond. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later dan dat halen? Dat kan op aanvraag en met bijkomende extra kosten
  • Wij hanteren normale prijzen. We letten dus niet alleen letterlijk op de kleintjes, maar ook figuurlijk! Bent u benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze gerust.
  • Tot slot zijn alle vormen van peuteropvang bij ons beschikbaar

Interesse in onze peuteropvang?

Heeft u interesse gekregen in de peuteropvang in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind in dat geval heel graag! Wanneer u liever eerst wat meer informatie ontvang kunt u hiervoor onze website bekijken. Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid.

Wilt u liever persoonlijk uw vragen aan ons stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen! Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op ons inschrijfformulier.

Contact opnemen