Peuteropvang Zandvoort:
Welkom bij Ducky Duck

Bent u op zoek naar een goede peuteropvang in Zandvoort? En wilt u dat uw kind leert hoe het is om te spelen met andere kinderen? Meldt u dan aan bij de peuteropvang Rakker van Kindercentrum Ducky Duck! Plan direct een rondleiding om kennis te maken met onze peuteropvang in Zandvoort.

Plan een rondleiding

Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Wij zijn een peuteropvang met jarenlange ervaring. Een plek waar uw kind (of uw kinderen) heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes! Wij zijn een hoogwaardige opvang voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud.

Thuiskomen bij Ducky Duck

Wij bieden ieder kind een gezellig en warme omgeving aan die voelt als thuis. In deze omgeving kunnen ze een tal aan leuke activiteiten volgen. En leren hoe het is om om te gaan met andere kinderen. Een uitdaging waar je volgens ons niet vroeg genoeg mee kunt beginnen!

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Onze peuteropvang als vertrouwde en veilige omgeving

Bij Ducky Duck hebben wij op onze peuteropvang in Zandvoort een belangrijke doelstelling gesteld. Wij willen namelijk graag opvang en begeleiding bieden aan kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

Wij bieden een plek waar veel te ontdekken en te doen is, maar waar een kind ook lekker mag dromen en rondkijken. Daarbij stemmen we al onze activiteiten én ons speelgoed af op het jonge kind. Hiermee stimuleren we niet alleen de groei van het kind, maar ook de motoriek, de spraak, de fantasie en bovenal; plezier! Want bij onze peuteropvang staat plezier voorop!

Plan een rondleiding

Interesse in onze peuteropvang?

Heeft u interesse gekregen in de peuteropvang in Zandvoort van Ducky Duck? Wij verwelkomen u en uw kind in dat geval heel graag! Wanneer u liever eerst wat meer informatie ontvang kunt u hiervoor onze website bekijken. Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid.

Wilt u liever persoonlijk uw vragen aan ons stellen? Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. U kunt altijd contact opnemen! Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op ons inschrijfformulier.

✔️ Voor kinderen van welke leeftijd is peuteropvang Ducky Duck geschikt?

Peuteropvang Ducky Duck biedt opvang van peuters die 2 tot 4 jaar oud zijn aan. We bieden een omgeving aan waar jongens en meisjes met elkaar kunnen spelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Wij zijn tevens een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

⌚ Wat zijn de openingstijden van peuteropvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck in Zandvoort is elke week van het jaar geopend. Wij gaan ’s ochtends om 08:00 uur open en sluiten onze deuren om 18:00 uur. Indien nodig stellen we ons flexibel op en kunnen we aangepaste tijden (07:00-19:00 uur) hanteren.

🦆 Waarom moet ik kiezen voor kinderopvang Ducky Duck?

Peuteropvang Ducky Duck biedt een warme en vertrouwde omgeving aan. Persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat bij ons centraal. Daarom zorgen dat er genoeg ruimte is voor kinderen om zich verder te ontwikkelen. Ook organiseren we leuke activiteiten. Vraag gerust om een rondleiding.

Rondleiding planning