Sport BSO in Noord Holland

Vindt u het stimuleren van beweging vanaf een jonge leeftijd ook zo belangrijk? Bij Kindercentrum Ducky Duck proberen we zoveel mogelijk actieve en sportieve activiteiten aan ons programma met de kinderen toe te voegen. Wij zijn van mening dat het goed is om het kind te leren dat bewegen en actief bezig zijn leuk is. Bewegen is goed voor de gezondheid en ieder kind kan zo lekker zijn of haar energie kwijt tijdens onze activiteiten. Daarom biedt Ducky Duck Sport BSO aan. Lijkt u dit wel wat voor uw kind(eren)? Neem dan zeker even contact met ons op of schrijf uw kind(eren) direct in!

Wat doen we bij Sport BSO?

Bij de buitenschoolse opvang gaan we lekker actief bezig met de kinderen, het liefst buiten, mits het weer dit toelaat natuurlijk. Beweging is bij Ducky Duck altijd een belangrijk onderdeel van het activiteitenprogramma. Zowel op het kinderdagverblijf als bij de peuterspeelzaal en op de BSO doen we aan ‘sport’ met de kinderen. Voor de oudsten organiseren we tevens leuke sportuitjes op de sportlocatie van SV Zandvoort en andere plaatsen zoals het strand en de duinen! Bij ons kunnen de kinderen heerlijk spelen met andere jongens en meisjes onder professionele begeleiding.

We prikkelen de kinderen op onze BSO in Noord-Holland graag om interesse te tonen en te hebben in sport, spel en beweging. Met de Sport BSO van Ducky Duck streven we ernaar om kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht, naast veelal communicatieve en sociale vaardigheden.

Ik wil mijn kind inschrijven voor deze BSO in Noord-Holland

Fijn dat u geïnteresseerd bent in onze Sport BSO in Noord-Holland. Iedereen van 4 t/m 12 jaar kan bij ons komen spelen en zich met veel plezier en al spelend ontwikkelen. U kunt uw kind direct inschrijven voor onze BSO in Noord-Holland via het inschrijfformulier. Heeft u vragen? Stel ze gerust door contact met ons op te nemen.