BSO Hoofddorp

Wilt u uw kind(eren) graag naar een buitenschoolse opvang (BSO) nabij Hoofddorp kunnen brengen? Uw kind kan terecht bij de BSO van Kindercentrum Ducky Duck. Onze BSO Duck SPORT biedt kwalitatief hoogwaardige opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan veel leuke, sportieve activiteiten met de kinderen doen, zodat zij zich optimaal ontwikkelen sportief en motorisch vlak.

Wat doen we op de BSO?

Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van opvang waarin de kinderen optimaal van hun vrije tijd kunnen genieten en zowel ongedwongen kunnen (samen)spelen als deelnemen aan sportieve activiteiten die worden aangeboden. Deze activiteiten zijn zeer divers en vinden veelal plaats op de sportlocatie van SV Zandvoort, maar kunnen ook op andere locaties plaatsvinden, zoals in de duinen of op het strand!

Wij prikkelen de kinderen op de BSO nabij Haarlem graag om interesse te tonen en te hebben in sport, spel en beweging. Met de Sport BSO van Ducky Duck streven we ernaar om kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht, naast veelal communicatieve en sociale vaardigheden. In lijn met wat het kind al kan en wat het kind leuk vindt, kan uw kind kennismaken met sporten en bewegen, en dan met name met het plezier dat je eruit haalt.

Sport thema’s op de BSO

Bij BSO Duck SPORT houden we de activiteiten graag verrassend en uitdagend voor alle leeftijden. Daarom werken we met thema’s op de BSO nabij Hoofddorp. Uw kind zal activiteiten aangeboden krijgen die geheel in het teken staan van een specifiek thema dat om de zoveel tijd wisselt. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers proberen zoveel mogelijk mee te gaan in de belevingswereld van het kind en stemmen hier de thema’s en activiteiten op af.

Contact – BSO Hoofddorp

De BSO is geopend als de scholen gesloten zijn. In vakanties betekent dat dus hele dagen van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt voor meer informatie over onze BSO nabij Hoofddorp gerust contact met ons opnemen. Een standaardpakket voor de BSO bestaat uit doordeweekse buitenschoolse opvang inclusief vakantieopvang. Wilt u gelijk uw kind inschrijven voor BSO vanuit Hoofddorp? Dan kan dat ook via onze website.