P1220350
IMG_1079
IMG-20170801-WA0008
KDV (4)
P1190399
previous arrow
next arrow

Duck sport

Line-img

Duck Sport is gesitueerd op het terrein van SV Zandvoort. Kinderen kunnen alle dagen kiezen voor de Duck Sport of een combinatie van Duck Sport  met de Duck Club.

Zoals de naam al impliceert draait het bij Duck Sport vooral om sport en beweging. Op de velden van SV Zandvoort en het duingebied er omheen worden verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. In de kantine kunnen de kinderen in een speciaal ingerichte hoek eten en drinken en even uit te rusten van de activiteiten waaraan ze hebben meegedaan.

 

 

De kinderen worden begeleid door CIOS-opgeleide beroepskrachten en pedagogisch medewerkers. Daarnaast is er een sportcoördinator die samen met het Duck Sport team de activiteiten organiseert en coördineert.

 

 

Duck Sport werkt ook samen met de sportverenigingen in Zandvoort. Zij zullen workshops komen geven bij Duck Sport of wij nemen de kinderen mee naar de vereniging.

Dagindeling schooldag:

14:45 - 15:15 uurDe kinderen worden door de pedagogisch medewerkers opgehaald van school of komen zelf naar de naschoolse opvang, afhankelijk van de leeftijd en de afspraken met de ouders.
15:15 - 17:00 uurDe kinderen kunnen drinken en een gezonde snack pakken. Daarna worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan voetbal, hockey, rugby, tafeltennis, bewegingsspellen etc.
17:00 - 19:00 uurDe kinderen blijven spelen tot ze worden opgehaald, waarbij ze hun speelgoed even opruimen en vervolgens meegaan met hun ouders.
Op de woensdag worden de kinderen na schooltijd opgehaald en lunchen ze bij Duck Club.