Creche Overveen

Bent u op zoek naar een crche in Overveen of omgeving met jarenlange ervaring? Een crche waar uw kind heerlijk kan spelen met andere jongens en meisjes? Daag uw kind dan uit door het kennis te laten maken met andere kinderen op de crche bij Ducky Duck. Bij Kindercentrum Ducky Duck kunnen kinderen van 0-4 jaar samen leren spelen en ze krijgen uitdagingen die geschikt zijn voor hun leeftijd. Lijkt u dit leuk en goed voor de ontwikkeling van uw kind? Dan kunt u zich aanmelden bij een kinderopvangorganisatie zoals de crche nabij Overveen: Ducky Duck.

Creche Overveen – Ducky Duck

Kindercentrum Ducky Duck is een hoogwaardige crche in Zandvoort voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij bieden elk kind een gezellige en thuisvoelende omgeving waarin ze leuke activiteiten ondernemen en waarin ze leren omgaan met andere kinderen. Daag uw kind uit door het kennis te laten maken met andere kindjes en wij zorgen voor leuke dagprogrammas op de crche voor elk kind uit Overveen en omgeving.

    

Voordelen creche Overveen Ducky Duck

Een erg belangrijke doelstelling van peuterspeelzaal Ducky Duck in Zandvoort is dat we graag opvang en begeleiding aan de kinderen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

We bieden een plek waar veel te ontdekken en te doen is, maar ook te kijken en te dromen. Onze activiteiten en ons speelgoed stemmen we af op het jonge kind. Zo stimuleren we groei, motoriek, spraak, fantasie en vooral – plezier! Daarnaast mag u als ouder/verzorger rekenen op:

  • Betaalbare, normale prijzen
  • Alle vormen van kinderopvang beschikbaar
  • Zeer flexibele tijden

De openingstijden

Onze crche nabij Overveen in Zandvoort is 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 open. Onze standaardcontracturen voor n dag zijn van 08.00 tot 18.00. Wilt u uw kind eerder komen brengen of later komen halen? Dan kan dat op aanvraag.

Interesse in crche Overveen Ducky Duck?

Heeft u interesse in de crche bij Ducky Duck? Of wilt u meer informatie over onze peuterspeelzaal in Zandvoort, of een vrijblijvende afspraak met ons maken? Neemt u dan zonder twijfel contact met ons op! U kunt onderaan deze pagina ook het inschrijfformulier invullen. Uw kind is van harte welkom bij peuterspeelzaal Ducky Duck!