Kinderdagverblijf Aerdenhout

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in Aerdenhout met jarenlange ervaring? Een kinderdagverblijf waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen met andere jongens en meisjes? Ducky Duck is een hoogwaardig kinderdagverblijf nabij Aerdenhout voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een gezellige en prettige omgeving.

Kinderdagverblijf Aerdenhout – Ducky Duck

Voor ons van Ducky Duck vlakbij Aerdenhout is de belangrijke doelstelling dat we kinderen opvang en begeleiding kunnen bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Hierbij staan warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat centraal.

    

Voordelen kinderopvang Aerdenhout

Bij ons geniet u van de volgende voordelen:

  • Flexibele tijden (voor halen en brengen)
  • Alle vormen van kinderopvang mogelijk
  • Normale, betaalbare prijzen

Openingstijden

52 weken per jaar is het kinderdagverblijf nabij Aerdenhout van 07.00 tot 19.00 geopend. Onze standaardcontracturen voor één dag zijn van 08.00 tot 18.00. Zou u uw kind eerder willen komen brengen of later willen komen halen? Dan kan dat altijd geregeld worden op aanvraag.

Interesse in kinderdagverblijf nabij Aerdenhout?

Heeft u interesse in kinderopvang nabij Aerdenhout door Ducky Duck? Dan kunt een vrijblijvende afspraak met ons maken of u direct inschrijven via het inschrijfformulier. Of wilt u graag nog wat meer informatie over ons kinderdagverblijf bij Aerdenhout in de buurt? Neem dan gerust eens contact met ons op.