Kinderopvang in Haarlem

 

Welkom bij Ducky Duck

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Haarlem? kindercentrum Ducky Duck heeft jarenlange ervaring in de zorg en het begeleiding van kinderen. Onze toewijding aan hoogwaardige opvang staat centraal, en we streven naar het creëren van een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind.

Ons voornaamste doel is om uw kind de kans te geven zich sociaal en persoonlijk te ontwikkelen. Daarom hanteren wij een gestructureerde aanpak en zorgen wij voor een warme en liefdevolle sfeer. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij ons.

Wilt u onze kinderopvang Haarlem beter leren kennen? Aarzel niet en plan direct een rondleiding. Wij staan klaar om u en uw kind te verwelkomen.

Rondleiding

Kinderdagopvang in Haarlem bij Ducky Duck

Wilt u graag uw kind bij ons kinderdagverblijf in Haarlem laten verblijven? Bij Ducky Duck zorgen wij ervoor dat u en uw kind een prettige ervaring hebben met onze kinderdagverblijf. Kinderdagverblijf Ducky Duck heeft een hoop voordelen. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Wij komen graag tegemoet aan uw tijden middels onze flexibiliteit;
  • U kunt diverse vormen van opvang afnemen;
  • Naast dat wij letterlijk op de kleintjes letten, doen wij dit ook figuurlijk; wij hanteren betaalbare prijzen. Bekijk onze tarieven;
  • Uw zoon of dochter komt terecht in een gezellige, vertrouwde omgeving waar een huiselijke sfeer hangt.

Neem direct contact met ons op om een vrijblijvende rondleiding te krijgen in onze kindercentrum. Indien u meer informatie wenst, kunt u gerust contact opnemen. Wij vertellen u graag meer.

Vertrouwde en veilige omgeving

Het is belangrijk dat uw kind verblijft in een veilige en vertrouwde omgeving. Daarom zetten wij alles op alles om dit te realiseren voor uw kind. Warmte, persoonlijke- en sociale ontwikkeling en regelmaat staan bij ons centraal. Onze deskundige personeel is altijd gediplomeerd en tevens hebben wij jaarlijks een GGD-inspectie. Ook hebben we een oudercommissie, zodat alle ouders vertegenwoordigd worden binnen onze kinderopvang in Haarlem.

Verder is ons kinderdagverblijf ook geregistreerd bij het landelijk register. Indien u voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag het LRK nummer nodig heeft, dan is dat 1299 32 395. Let echter wel op dat dit enkel het nummer van het kinderdagverblijf is.

Plan een rondleiding

5/5
De persoonlijke aandacht voor je kind is uitstekend. Dit zien wij terug aan ons kind (15 maanden). Hij gaat met veel plezier naar de crèche. Verder zijn ze heel flexibel. In noodgevallen altijd bereid extra op te passen en tussen de regels door een uitzondering maken. Het is heel schoon en netjes en er worden veel activiteiten ondernomen voor baby's en kinderen van alle leeftijden. Elke week een mooie nieuwsbrief met alle informatie daarin. De eerste dag op de crèche werd Joshua heel groots welkom gegeten. Iedereen wist wie Joshua was. Voor ons de beste crèche in Zandvoort.
5/5
Dit kdv geeft door haar verticale inrichting onze enkele dochter een toevoeging aan onze familie ie aansluit door hun PPP gerichte aanpak.
5/5

Ruime openingstijden

Wij bieden het jaar rond ruime openingstijden. Onze opvang is elke week van het jaar geopend vanaf zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Indien uw kind één dag in de week naar ons dagverblijf komt, hanteren wij uren van acht uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Op aanvraag kunt u uw kind eerder brengen of later ophalen. Dit bespreken we graag met u zelf.

Plan een rondleiding

Veel ontwikkelingsvrijheid

Onze kinderopvang biedt veel vrijheid op het gebied van ontwikkeling. Kinderen mogen zelf beslissen waar ze mee willen spelen, en met welke activiteiten ze mee willen doen. Op deze manier stimuleren we de kinderen om zichzelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij organiseren dagelijks verschillende activiteiten, gewoon op de locatie van de opvang. In vakanties kunnen deze op andere locaties plaatsvinden, zoals in de duinen of op het strand. De belevingswereld van het kind staat hier altijd centraal.

Stap naar de basisschool

Elke peuter zal de overstap naar de basisschool moeten maken. Voor de ene peuter is deze stap een stuk groter dan voor de ander. Bij onze kinderopvang in Haarlem helpt ons deskundig personeel om deze stap voor uw kind zo makkelijk mogelijk te maken. Onze pedagogische medewerkers weten welke kennis en vaardigheden uw kind nodig heeft om deze grote stap te maken.

Er worden meerdere groepsactiviteiten georganiseerd, gericht op de ontwikkeling van uw peuter. Naast deze activiteiten is er veel individuele aandacht voor uw peuter, ook kijken we of uw kind op bepaalde gebieden extra begeleiding of juist extra uitdaging nodig heeft.

Bekende gezichten

Voor veel peuters zal een bezoek aan de kinderopvang de eerste keer zijn dat ze wat langer weg zijn van hun ouders. Dit kan soms erg spannend zijn voor kinderen. Daarom zorgen we ervoor dat de kinderen altijd een bekend gezicht om zich heen hebben. Het kinderdagverblijf van Ducky Duck in Haarlem heeft 16 medewerkers, ieder van deze medewerkers staat klaar voor de behoeftes van u en uw peuter.

Contactgegevens

Kindercentrum Ducky Duck
Postbus 128
2040 AC Zandvoort

Kinderdagverblijf en BSO Duck Club
Louis Davidscarré 1
2042 LZ Zandvoort
023 – 573 00 42
info@duckyduck.nl

BSO Duck Sport (geen postadres)
Duintjesveldweg 7
2041 TZ Zandvoort

Hoe ziet een dag eruit bij kinderopvang Haarlem?

Bij ons kinderdagverblijf kunt u uw peuter af zetten tussen 7:00 en 9:00. Er vinden van 9:30 tot 12:30 leuke activiteiten plaats, zoals liedjes zingen of even binnen of buiten spelen. Om 12:30 wordt er voorgelezen en is het tijd voor een middagdutje. Na het middagdutje vinden er weer allerlei activiteiten plaats, totdat de kinderen opgehaald worden tussen 17:00 en 19:00.

Baby’s hebben hun eigen voedings- en activiteitenschema, die bij de leeftijd van de baby past. We proberen ten alle tijde het voedings- en activiteitenschema van uw kind te volgen.

Naschoolse opvang bij Duck Club

Naast een kinderdagverblijf, bieden wij ook naschoolse opvang. Dit is de Duck Club. Deze heeft vijf groepen waar de kinderen op leeftijd worden ingedeeld. Uw kind zit dus altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep. Onze Duck Club biedt plaats aan 100 kinderen. Na schooltijd gaan de kinderen eerst eten en drinken en daarna zijn ze vrij om te spelen. Ze kunnen zich onderling mengen met andere groepen, waardoor ze ook met oudere of jongere vriendjes en vriendinnetjes, en broertjes of zusjes kunnen spelen.

Plan een rondleiding

Wij begrijpen het als u eerst wilt komen kijken in onze kinderopvang Haarlem, voor de aanmelding. Daarom kunt u nu via onze website direct een rondleiding aanvragen. Wij laten u dan de opvang zien en zullen u alles vertellen wat u wilt weten. Het is uiteraard ook mogelijk dat u enkel meer informatie wenst te krijgen. Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u met alle plezier meer over onze opvang en waar wij voor staan. U kunt bellen naar 023 – 573 0042  of stuur een e-mail naar info@duckyduck.nl.

Meer weten over kinderopvang Haarlem?

Heeft u liever eerst wat meer informatie? Zoals over onze dagindeling of pedagogisch beleid? Wij vertellen u graag meer! Maak gerust een afspraak met ons, zodat wij u kunnen rondleiden in ons kindercentrum Ducky Duck. U kunt altijd contact opnemen als u vragen heeft!

Woont u in Zandvoort of Hoofddorp, dan kunt u ook terecht bij Ducky Duck.

✔️ Voor kinderen van welke leeftijd is kinderopvang Ducky Duck geschikt?

Kinderopvang Ducky Duck is een kinderopvang voor jongens en meisjes van 0 tot 4 jaar oud. Wij bieden een gezellige en fijne omgeving waar uw kind alle ruimte heeft om zich verder te ontwikkelen. Ook bieden we een buitenschoolse opvang aan.

⌚ Wat zijn de openingstijden van kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck in Zandvoort is 52 weken per jaar open van 08:00 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds. In overleg kunnen we deze tijden voor u aanpassen naar 07:00-19:00 uur.

🦆 Waarom moet ik kiezen voor kinderopvang Ducky Duck?

Kinderopvang Ducky Duck biedt een vertrouwde en huiselijke omgeving voor uw kind aan. De ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom bieden we uw kind de ruimte en activiteiten om zich verder te ontwikkelen.

 

Bekijk onze foto’s, of neem contact op voor een rondleiding.

Rondleiding planning