Peuteropvang in Hoofddorp

Peuterspeelzaal vlakbij Hoofddorp

Wilt u uw peuter(s) brengen naar een fijne peuterspeelzaal dichtbij Hoofddorp? Maak dan kennis met de peuteropvang Rakker van Kindercentrum Ducky Duck. Wij zijn een hoogwaardige BSO en peuter- en kinderopvang in Zandvoort. Peuters in de leeftijd van 2-4 jaar zijn van harte welkom op onze gezellige peuterspeelzaal.

Bent u benieuwd naar onze peuterspeelzaal nabij Hoofddorp? Neem dan contact op om een rondleiding te plannen. Wij laten u graag onze opvang zien.

Contact opnemen

Vertrouwde peuterspeelzaal nabij Hoofddorp

Peuterspeelzaal dichtbij Hoofddorp met leuke activiteitenVoor peuters (en ouders) die voor de eerste keer naar een peuterspeelzaal komen, is het natuurlijk erg spannend. Maar geen zorgen: uw peuter komt op een leuke en speelse manier in contact met leeftijdsgenootjes. De kinderen spelen lief met elkaar samen en de gediplomeerde pedagogisch medewerkers houden te allen tijde een oogje in het zeil.

 

Flexibele opvang dichtbij Hoofddorp

  • Normale tarieven
  • Flexibele openingstijden
  • Alle vormen van peuteropvang beschikbaar
  • Gezellige, vertrouwde omgeving met een huiselijke sfeer

Vertrouwde omgeving voor peuters

De pedagogisch medewerkers van onze peuterspeelzaal nabij Hoofddorp zorgen al jarenlang met veel plezier en toewijding voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich veilig voelt, net als thuis. Daarom creëren wij een vertrouwde omgeving voor uw peuter(s). Dat doen we door warmte, begeleiding en regelmaat te geven.

Leuke en leerzame activiteiten

Onze peuteropvang vlakbij Hoofddorp heet Rakker en dat is met een reden: uw peuter maakt razendsnel vriendjes en vriendinnetjes. De pedagogisch medewerkers bedenken leuke en leerzame activiteiten voor de peuters. De spelletjes zijn altijd ontwikkelingsgericht en worden gedaan op een eigen en speelse manier.

Bovendien biedt onze peuterspeelzaal Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE). Zo wennen de peuters alvast aan de schoolstructuur en garandeert deze manier van werken een doorgaande lijn vanuit de peuteropvang naar het basisonderwijs.

Peuterspeelzaal nabij Hoofddorp: ruimte voor aanpassingen

Wij hanteren standaardcontracturen met ruimte voor flexibiliteit. Onze peuter- en kinderopvang dichtbij Hoofddorp is standaard geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Indien u uw peuter eerder wilt brengen of later wilt ophalen is dat zeker mogelijk op aanvraag. Geef het op tijd aan ons door. Dan kunnen we er rekening mee houden.

Contact opnemen

Kinderopvang en BSO dichtbij Hoofddorp

Heeft u ook oudere kinderen die opvang nodig hebben? Wij bieden ook kinderopvang en buitenschoolse opvang (BSO) vlakbij Hoofddorp aan. Onze crèche is geschikt voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud.

De BSO verzorgt opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar oud. Onze locatie in Zandvoort is ideaal om na schooltijd lekker te sporten en ravotten op het strand en in de duinen.

Interesse in onze peuterspeelzaal nabij Hoofddorp?

Zoekt u een persoonlijke en warme peuterspeelzaal vlakbij Hoofddorp? Kies dan voor onze peuteropvang Ducky Duck. Wenst u meer informatie of wilt u direct een vrijblijvende afspraak met ons maken voor een rondleiding? Neem dan gelijk contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 023-5730042.

Contact opnemen